2020. április 9., csütörtök

Szűz szerelmi horoszkóp szeptember

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Elárulja napi szerelmi horoszkópod! Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Szeptemberben leginkább a barátai és a párja társaságában fogja igazán jól érezni magát.


Szűz szerelmi horoszkóp szeptember

Szerelmi horoszkóp napról-napra. Kapcsolatait az értelem és a józanság vezérli. Hűvös és tartózkodó, olyan aki megvizsgálja a dolgokat és megérti. Eleme a föld és bizony elég földhözragadt.


Napi kínai horoszkóp - Gazdagodj az ősi kelet bölcsességeivel. Szűz napi szerelmi horoszkóp. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Mivel mindig mindenkinek szinte kérés nélkül segít, most, amikor Önnek lenne szüksége segítségre, számíthat a többiek támogatására. Heti szerelmi horoszkóp szeptember 9-től - Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben. Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben.


A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell. HOROSZKÓP Az Oroszlánok falra festik az ördögöt, a Bakok próbák elé néznek hétvégén – November – November 24. Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Kedveli a nyugodt beszélgetéseket, a szex intelligenciához kötött nála.


Inkább szánjon több időt rá, különösen akkor, ha fizikai munkát végez. Napi horoszkóp Legyen kicsit óvatosabb a munkavégzésben, mert hajlamos lehet túlterhelni magát. A lassúság arra is jó lehet, hogy pontosabban végezze a dolgát. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Nincs is annál jobb dolog, mint amikor elégedettek lehetünk a szerelmi életünkkel. Ha ehhez még megfelelő útmutatást is kapunk, úgy számtalan örömet felfedezhetünk az életben. A csillagok a szerelem terén is hasznos tanácsokkal szolgálhatnak, melyeket most videós formában közvetítenek Önnek jósaink hónapról-hónapra.


Szűz szerelmi horoszkóp szeptember

Ikrekként a szeptember érzelemdús lesz a számodra, ráadásul mind egyedülállóként, mind párban egy nagyon kellemes, harmonikus hónap elébe nézel. Ha van páro környezetetek csodálattal tekint rátok, mert a kommunikáció is remekül működik, illetve árad belőletek a pozitív energia, a szerelem és a gyengédség. Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel.


Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Amikor magunk mögött hagyjuk az augusztust és vele a nyarat is, nosztalgikus hangulatba kerülünk, és sorra idézzük fel az elmúlt hónapok szép emlékeit.


Attól azonban, hogy a naptárban lapoztunk, még nem múlt el a romantika ideje, sőt! Ami azt illeti, most ért csak ide igazán. Szeptember az ősz első hónapja, de ne keseredj el, inkább élvezd ki az új kezdet adta lehetőségeket! A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. Szeptember második felétől a bolygóállások szépen támogatják szerelmi életed.


Sajnos a rokonságban akad egy-két ember, akivel meggyűlik a bajo de próbáld higgadtan kezelni a helyzetet és amennyire tudsz távol maradni ezektől az emberektől. Nekünk, nőknek mi sem fontosabb, mint megtudni mi vár ránk a szerelemben. Meglévő kapcsolat esetén is érdemes elszámolnod háromig a szerelmi horoszkóp szerint! Túl sok energiát viszel a meglévő kapcsolatodba.


Szűz szerelmi horoszkóp szeptember

A szeptember havi horoszkóp szerint nagyon energetikus vagy. Előfordulhat az is, hogy olyan valakivel hoz most össze a sors, akivel a későbbiekben a kapcsolatod bonyolultabbá válhat. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők.


Ha ez a terület is működik, semmi nem állhat a boldog szerelmi életed útjába. Meglepően sok randi és flört.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések