2020. június 9., kedd

Zenés estek

Zenés estek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. You can follow the musical events of the Budapest-Fasor Reformed Church. Válogasson kedvére a népszerű programok és helyszínek között!


Zenés estek

A megjelenéseket lakóhelye vagy úti célja szerint is lekérdezheti. A Budapesti Állatkert hagyományosan nem pusztán az állatokról szól. A páratlan műemléki környezet önmagában is kulturális értéket képvisel. Július 3-tól augusztus 14-ig héten át minden szerda este tartunk egy-egy koncertet. Az egyedülálló helyszín, ahol a koncert közben megcsodálhatjuk a naplementét a Badacsonyi- és a Szent György-hegy társaságában hozzájárul a különleges és páratlan hangulathoz.


Nagyszerű zenék, fergeteges hangulat. Brigetio Klubzenekar zenél a Szabadság téren. Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni MILLE zenés estek új bejegyzéseiről és akcióiról, kérjük, engedélyez hogy e-mailen keresztül értesítsünk.


Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiájának hangversenysorozata a rendezvény ideje alatt minden este ingyenesen látogatható koncertekkel várja a kikapcsolódásra vágyókat. E koncertsorozat részeként az elmúlt másfél évtizedben összesen 1előadásra került sor az Állatkertben. Debrecen és Nagyvárad polgárait az őket kölcsönösen érintő, számukra fontos információkról, törvényhozási-, közigazgatási-, politikai-, gazdasági-, kulturális-, sport- és közéleti eseményekről. Ezt a „megtisztulást nem csak a nagy drámai pillanatok jelenthetik, de – a versek előadása esetében - lehet az egy gondolat megvilágosodása, egy szóösszetétel gyönyörűségére való rácsodálkozás, egy mély érzelmi pillanat. A koncert megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény teljes időtartamának fele (azaz perc) lejátszásra került.


Főtéri zenés esték minden hétvégén Könnyed nyáresti zenei élményt, változatos fellépéseket kínál Kőszeg gyönyörű Fő tere minden péntek, szombat és vasárnap kora este. A programok délután óra után kezdődnek. Szombatonként déltől a helyi termelőknek lehetőségük van áruikat ingyenesen árulni a Fő téren.


Zenés esték - Musical Est. Ha friss, színes és hiteles híreket szeretne olvasni Berettyóújfaluról, és a bihari régió településeiről, akkor böngésszen weboldalunkon! Eddig a Férfiakon nevettünk önfeledten, most tetszik – nem tetszik, rajtunk Nőkön a sor. Ebben a darabban kicsit a Nők elé gurul az a bizonyos görbe tükör. A férfiak a fejükre estek ! Mert Nő – Férfi, örök körforgás.


Helyszín Hévíz, Gróf Festetics György tér. Változatos zenei stílusok és előadók várnak. A fellépők között lesz Boban és Marko Marković, Lajkó Félix, a Budapest Bár, a Budapest Klezmer Ban a Hot Jazz Ban Orosz Zoltán harmonikaművész és a MÁV Szimfonikus Zenekar is.


Júliusban és augusztusban szerda esténként ismét nyáresti koncertekkel várja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert. Alapítvány szervezésében. A Four Fathers énekegyüttes koncertje.


Utazzunk együtt a zene szárnyán térben és időben! Különböző korok, zenei stílusok várnak ránk egy. Idén nyáron nyolc nyáresti koncerttel várja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert.


Szeretettel várunk mindenkit! A belépés díjtalan, a perselyekbe helyezett adományokat, melyekkel a további zenés esteket tudják támogatni, köszönettel vesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések