2020. szeptember 18., péntek

Velencei tókör futás 2019

Kezdjük egy kis visszatekintéssel. Az alábbi pár sort bizony, már tizenkét éve tettem közzé. Elő a jövő évi naptárakkal! Ft-os nevezési díjjal indítunk!


StarbalKaticák, mindenkinek! Rajtcsomagunk tartalma: db csúcs-szuper befutóérem, db tornazsák, db feliratos toll, db nagy méretű piros, starbalm textil táska termékmintával és egy öntapadós, textil-szatén rajtszám. Csapatos nevezésnél főtől adunk kedvezményt! Dinnyésen a Hagyományőrző Központban. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál március 5-8.


Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton március 7-8. Spuri FélBalaton Szupermaraton március 5. Gárdony Az útvonalat Gárdony környékén találod. A legközelebbi futást vagy kirándulást itt egyszerűen megtervezed térképen és megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel. Egy rövid szakaszt kivéve a túra teljes hosszában kerékpárúton, kerékpáros nyomvonalon haladhatunk.


Velencei tókör futás 2019

A kitérőktől függően kb. Ha nyár, akkor úszás, kerékpár és jöhet hozzá egy kis túra is. Rajt-cél: az agárdi szabad strand nagy. Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget. Nem is csoda, hiszen a tavat körbeölelő km-es kerékpárút tökéletes lehetőséget biztosít minden sportolni vágyó számára.


Velencei - tó kör teljesítésére a futás szerelmeseinek. A Tóparti Futóparti éve indult az elhatározással, hogy minden évben április első hétvégéje a futás és a szabadidősport szerelmeseié legyen. Nagy múltú, mélységeket is megélt versenyünk várja szeretettel új és régi futóit, hogy megméressék magukat. Jöjjön, és csatlakozzon hozzánk, hogy egy igazán színvonalas versenyt tudjunk összehozni. Sport Beach területéről indulva, s oda visszaérkezve.


Velencei tókör futás 2019

Egyszerűnek tűnik - de hogy még egyszerűbb legyen, íme hát a térkép, merre is kell majd menni! Mert azért nem mindegy, hogy hogyan kerülöd meg azt a tavat. Nézd meg hát, hogy merre is! Azt kell, hogy komponálja meg egy blogbejegyzést. Vonatkozóan csak, hogy én először maratont futott Még egy hónapja is, mint a fele az első időt futott egy fél-maraton, s azt hitte, hogy a futó magasság, valamint több, soha nem látom újra Az egész půlmaratonský történet, ezért úgy írja le egyértelműen, valamint szívszorítóan a tanulók, valamint a rajongók Fut az.


Egy tókör határtalan élménnyel. Szörf, supozás, vitorlázás, wakeboar strandolás, bortúra, gyalogtúra, tókerülő biciklizés, koncertek, fesztivál. Futóversenyek Mikulásos tókör - ELMARAD! Maratoni és félmaraton futóversenyek, terepfutás, országúti futás versenyek. A tó biciklizésre teljesen alkalmas infrastruktúrája és az útvonal könnyedsége, illetve annak szépsége felejthetetlen élmény nyújt megközelítőleg 3-órában.


Velencei tókör futás 2019

Comments Tavaly áprilisban futottuk az első velencei tókört, azóta nem jutottam el oda. Most viszont Gábor a Budapest. A kerékpárutak szabadon szerkeszthetőek az OpenStreetMap térkép részeként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések