2021. február 2., kedd

Zsozirisz horoszkóp

Ez a hónap számodra az alkotás és a kezdetek ideje. Tarot kártya jóslás, horoszkópok, lelki tanácsadás. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Asztrológiai kalkulátorok. Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját!


Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Olyan sok a bizonytalansági tényező, hogy nem csak elkeseredett leszel emiatt, hanem kétségbe vonod azokat a dolgokat is, melyek biztosak.


A Szűz arra készüljön, hogy terveket fog módosítani, a Bak vigyázzon arra, kinek szavaz bizalmat. Személyre Szabott Horoszkóp. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. Minden napra friss horoszkóp ! Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak.


Zsozirisz horoszkóp

Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében. Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Igen kellemes hétvégére számíthat.


A kedvese mindent megtesz önért, a gyerekei szófogadóak, és a küllemük is tökéletes, bárhová mennek, az anyósa ma vagy elő sem kerül, vagy csodás sütivel várja. Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted. Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! A legjobbak szeretnénk lenni, s még inkább igaz ez, ha szeretjük a munkánkat.


Az Arkangyalok bölcs és szeretetteljes lények, akik képesek vezetni bennünket. Kérd az Angyalok segítségét, és választ kapsz az életedet érintő, fontos kérdésekre! Használd ki a mai napot, hiszen remekül tudod érvényesíteni akaratodat és elérni, amit szeretnél. A szerelmi életed is felpezsdülhet, olyan dolgokat beszélhetsz meg a kedveseddel, amelyeket egy ideje halogatsz. Ha még félbehagyott feladatokkal vagy üzleti ügyekkel rendelkezik, akkor kezdjen el velük most foglalkozni, ha nem akar lecsúszni a jó szerencséjéről, illetve mert nem akarja, hogy bűntudatot érezzen amiatt, hogy nem végzett velük időben.


Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást! SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A nagy bolygótorlódás a pénz házában pénzügyi spekulációkat sejtet, ám tudnia kell, hogy egyelőre ma még ne akarjon semmilyen szerződést kötni, mert könnyen becsapódhat, még ha szándékosságot nem is feltételezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések