2020. február 20., csütörtök

Tökös napok szilvásvárad

Tökös napok szilvásvárad

Látványelemek is színesítik a hétvégét, melyhez természetesen kézműves és gasztronómiai vásár is párosul, melyet a tökös finomságok sétánya zár a Lipicai Lovasközpont előtti téren. Szilvásvárad , A Heves megyei Szilvásváradon az idén is megrendezik a Tökös Napokat. A sokoldalú gasztronómiai rendezvénysorozat ismételten finomabbnál finomabb ételekkel várják a kedves látogatókat. Völgy Étterem - Szilvásváradon, a Szalajka völgy bejáratánál.


Szállásajánló : Harmónia Villa: Szalajka Liget: Shubu Zen Vendégház. Teremtőjének és megtért Hozzá. Sütő Tökös Napok nagy nevetéssel, rengeteg felnőtt- és gyermekprogrammal várják az érdelődőket.


Egy kis ízelítő a több napos programhalomból: népi ügyességi játékok kipróbálása, arcfestés, agyagozás, lufibohóc, töklámpás készítése, zenés táncház és. Töklámpás készítés, faragás, gyermekprogramok, tökös ételek kóstolása. Itt mindent információt megtalálsz, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges. Látnivalók, Gasztronómia, Szállások, Szalajka-völgy, Lipicai ménes, Élmények.


Tökös napok szilvásvárad

Válasszon az alábbi programlehetőségek közül, és jöjjön el hozzánk! A szilvásváradi Szalajka-völgy idegenforgalmi szempontból a Bükk egyik leglátogatottabb része. A Szalajka-patak mentén vezető közkedvelt kirándulóhely km-es sétaútjának (és turistaút) állomásai a Bükk természeti és kulturális értékeire hívják fel a figyelmet. Pisztrángkülönlegességek, a magyar gasztronómia egyedi ízei, interaktív gyermek programok, a fátyol vízesés és a kisvasút is készen áll a látogatók fogadására. A Napok oldalról Azért készítettük az oldalt, hogy egy jobban kereshető, használható, hasznosabb oldalt készítsünk, mint a hasonló témájú oldalak.


Reméljük, hogy a látogatóink is hasznosnak fogják oldalunk találni. Hangulatos, kedves hely, a központban! Gyors kiszolgálás, finom ételek, kedves felszolgálók. Kiváló ötlet a Sütő Tökös Napok ! Mellette hangulatos cukrászda található.


A kisvonatozás, kirándulás mellett, ez egy külön gasztronómiai élmény volt! A forrás mellől ösvény vezet fel az Istállóskői barlanghoz. A csúszós, hegyi gyalogúton érdemes vigyázni. A családi napok helyszíne: Heves megye, Szilvásvárad.


Több helyen ettünk már, így van összehasonlítási alapunk. A Loco-val maximálisan meg voltunk elégedve, minden alkalommal. Telt ház esetén is, gyors, és ügyes kiszolgálás. A halottak napi megemlékezés mellett fesztiválok, koncertek, sütőtökös napok várnak mindenkit. A rendezvény ideje alatt sütőtökből készült ételeket kóstolhatnak éttermünkben, az étterem előtt pedig különböző családi programok (bábszínház, bűvészshow, tökfaragás, kézműves sátor stb)várják a kedves vendégeket.


Ezt is felidézték a szilvásváradi Sütő “Tökös” Napokon – Keresztyén Fruzsina riportja. A Halloween szó mindenszentek előestéjét jelenti, az angol „All Hallows Eve” kifejezés rövidítése. Tökös napok , halloween a pincében és az erdei kisvasúton. Címszavakban ez a hétvége megyénkbéli programkínálata.


A szálláshelyről a Szalajka-völgy, a Lipicai ménes és a millenniumi kilátó a lovas múzeum é. Márton napi medencebált. A(z) Tökös Tekés című videót Asztakurva! Garda Fesztivál Régi hagyomány elevenedik meg Tihanyban a látott halak, a gardák tiszteletére.


Tökös napok szilvásvárad

Tihany egyik nevezetessége a garda, a látott hal, még a település címerére is rákerült. Balaton-felvidéken a szüret és a gardahalászat évszaka. Mindenki tu a lényeg a jó liszt meg a türelem. La Contessa néven nyílik meg újra a szilvásváradi Erdődy-Pallavicini-kastély, amelyben szoba, egy wellnessrészleg, egy hagyományos és egy helyi specialitásokat kínáló illetve egy rusztikus étterem, valamint lobbi bár várja a vendégeket. Kényeztető napok a Mátrában!


A program szervezője a változtatás jogát fenntartja. MOUNTAIN SPA Wellness Oázis és Szaunavilág korlátlan használatával, gyönyörű panorámával, EGY ÉVES ÉRVÉNYESSÉGGEL,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések