2020. március 4., szerda

Születésnapi köszöntő gyerekeknek facebookra

Születésnapi köszöntő gyerekeknek facebookra

A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet. Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet. Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza.


Születésnapi köszöntő gyerekeknek facebookra

Szülinapi köszöntő gyerekeknek uriel Szülinap Kisfiam éves lett, ezért ünneplünk ma! Válogattam 1-érdekes képet, jókívánságot, videót ebből az alkalomból. Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. See actions taken by the people who manage and post content.


Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. A születésnap mindig fontos ünnep egy ember életében, még akkor is, ha igyekszik eltitkolni, hány éves is valójában.


Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta. Ha nincs ötlete vagy gyorsan szükséges egy születésnapi idézet, kép akkor. Képeslapküldő - online montázs képszerkesztő a legújabb fejlesztésünk!


Ingyenes képeslap küldés sok kategóriával, névnapi képeslap, szerelmes képeslapok, születésnapi képeslap, képeslapok minden alkalomra. Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból, melyek kapcsolódnak a születésnaphoz. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta.


Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját.


Isten adjon még legalább 1évet, erõben, egészségben tartson meg Téged! A születésnapi dalok szólhatnak férfinak, nőnek, gyerekeknek , felnőtteknek, idősebbeknek. A nők többsége nem szereti ha az évei számát emlegetik, de jobban bántja őket, ha elfelejtődik a születésnapja. Az alábbi képeslapokból a legmegfelelőbbet kiválasztva, megemlékezhetünk minden hölgy ismerősünk születésnapjára és felköszönthetjük őket pár kedves sort küldve nekik.


Téged dicsér nagy fiam, szemeinek csillogása, Legyen boldog érte, szíved minden dobbanása. Mindenkinek jól esik, ha a családja, barátai, ismerősei néha napján a tudtára adják, hogy gondolnak rá, fontos nekik. Kegyes atyák kedves, hű utóda, Hadd köszöntsön vígan ez a dal (Egyszerű vers, nem ünnepi óda) Tége derűs, örök fiatal.


Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll. Bár Ő még nem érti, a szülőknek biztos szép ajándék. Megéri mindennap benézni! Tétován a szavakat keresem, Mert kimondani nem szabad: Az évek sora elszaladt, Azzal hogy kerek, nincs.


Születésnapi köszöntő gyerekeknek facebookra

Lepd meg szerettedet személyre szóló születésnapi idézettel! Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad. Zenélő, kreatív képeslapok ünnepekre, karácsonyra, húsvétra, köszöntésekre, képeslapok baba születésére.


Találd meg a legjobbat a válogatott linkek közül, hogy tiéd legyen a legjobb és legszebb, vagy leghumorosabb szülinapi, karácsonyi, névnapi, ballagási vagy szerelmes üdvözlet. Névnapi, születésnapi képeslapok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések