2020. március 6., péntek

Várkonyi étterem gyula

Várkonyi étterem gyula

Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. Hisszük, hogy a jó ízhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli őstermelőktől szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan. Virtuális séta nézz körül nálunk. A főszakács ajánlata Szezonális ajánlatok,. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint!


Várkonyi étterem gyula

Gyula , Kossuth Lajos u. Foglalj asztalt akár online! Dél Alföldön - 8étterem közül 304. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Legyen szó napi ajánlatról vagy A’la carte ételekről.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Magyarország legmélyebb területén található, az Alföld legdélebbi részén, sík területen.


Gusto Étterem - Városház u. A ház friss salátája 6HUF. Zöldsaláta mix 6HUF. Paradicsomsaláta 6HUF. A Venezia Étterem a hét minden napján várja kedves vendégeit Munkanapokon 11:00- 15:között menüt is kínálunk. Az étteremben igen kedvező áron ebédelhetnek a kedves vendégek, ahol gazdag napi menüből választhatnak, vagy egy órai ott tartózkodással korlátlan fogyasztással is élhetnek, az étteremben kínált árakon.


Igényes, hangulatos étterem , szép berendezéssel,. Tölgyfa Étterem – Szőlőskert u. Ahogy a hotelt, úgy az éttermet is a maximalizmus, az igényesség és a szakértelem határozza meg. Az étterem kialakításánál, valamint a személyzet kiválasztásánál is elsődleges szempont volt, hogy mind a szállóvendégeinket, mind a. Magyar újságírókat vittek ki Törökországba, hogy ne aggódjanak annyit a megtorlások miatt A TVmár be is számolt.


Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hetente megújuló, változatos menüajánlatunkkal. A várost Erdély kapujának is nevezik. Az étterem hangulatos, gyertyafényes vacsorák kedvelt helye, mely alkalmas családok, kisebb baráti társaságok vendégül látására is. A belváros szívében található exclusive étterem , a baráti találkozók, a sikeres üzleti ebédek, a meghitt családi események találkozó helye.


Várjuk Önöket szeretettel megújuló étlappal, kedves kiszolgálással, felfrissülő belső térrel, a gasztronómia egyre szűkülő , de fanatikus táborának tagjaként. Kellemes környezet, kedves és színvonalas kiszolgálás, páratlan íz élmény … Ételeik nem csak szakácsaiknak, hanem a friss alapanyagoknak is köszönhető, a húsokat és a zöldségeket egyaránt helyi kereskedőktől szerzik be, frissen, minden nap. Várkonyi Bisztró - és ez még csak a napi menü.


A Kossuth utcára kanyarodva a vár felé tartunk. Az épület udvarán zárt parkolóban helyezhetik el gépjárműveiket a vendégek. Az étterem gazdag kínálatában szerepelnek olaszos ételek, mexikói ételek, hal- és kímélő ételek, húsételek. A családokra is gondoltak ezen a helyen, gyermekeknek külön ajánlat szerepel az étlapon.


Kérdeztem Tibit, nem ismeri-e az embert, mert Jóskának nem jutott eszébe a neve. Rendelj pizzát, hamburgert, kebapot, vagy napi menüt. Számos étterem , pizzéria, kifőzde, kínai, thai, és más vendéglátók, ételkiszállítók kínálata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések