2020. július 10., péntek

Vicces szerelmes idézetek filmekből

Ha van elintézni való a sarkvidéken, azonnal odamegyek. A tatár kán lábáról mértéket veszek. Azoknak, akik szeretnek a színfalak mögé látni. Itt nincs rengeteg idézet, csak azok, amik tényleg jók.


Vannak szólások-mondások, idézetek a boldogságról, filmekből. Idézetek dalokból, könyvekből, filmekből A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent összevetve egy dolog közös bennük: hullócsillagok, fenséges, megismételhetetlen pillanatok, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan. Szerelmes idézetek gyűjteménye képekkel.


Idézetek számos forrásból jöhetnek, de semmi sem olyan termékeny ebben a tekintetben, mint a filmipar. Rengeteg időt töltünk filmnézéssel, régiekkel, újakkal, és semmit sem szeretünk jobban, mint egy elgondolkodtató monológot. Ez itt az Ön idézetének a helye.


Küldj idézetet a szerelmednek! Egyedi vagyok, de mégis. Van, amit előre megérzel. Nem azért leszel szerelmes , mert szerelmes leszel, hanem mert épp őrült szerethetnéked volt. Ha rád jön, és megint érze hogy szerelmes akarsz lenni, jól vigyázz minden lépésedre, mert mintha varázsfőzetet ittál volna, a legelső élőlénybe, akivel találkozol, bele fogsz szeretni.


Micimackó idézetek a barátságról Egy nap barátok nélkül olyan, mint a bödön egy csepp méz nélkül. Egy napon, amikor Micimackó éppen nem csinált semmi fontosat, de azt remekül csinálta, az jutott eszébe, hogy felkeresi régi barátját, Róbert Gidát, hogy megnézze, ő vajon csinál-e valamit. Maradt a hiány és a félelem. Aki azt akarja, hogy mindenki szeresse, sokat kell hazudnia.


Vicces szerelmes idézetek filmekből

Nos, most van egy kilós nyalókám. Az áram olyan, mint a hatalom. A legtöbb ember még csak nem is gondol bele. Egészen addig, míg el nem veszik tőle.


Legyen az a politikai tömegek hatalma, vagy a szerető befolyása egyetlen férfi felett. Ez nem csak kellemetlen, de roppant vicces is. Magára hazudja, de olyan hipnotikus erővel, hogy elfelejti, hogy ő egyáltalán nem az, aki nek hiszi magát.


Vicces szerelmes idézetek filmekből

Ezért nem is érdemes vele sem hitről, sem eszméről, sem világnézetről vitatkozni, mert úgysem azt éli. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Vicces , szerelmes idézetek ,. Ha az itt olvasható szerelmes mondatok között nem találod meg az igazit, akkor nézz körül a szerelmes versek oldalon is, ott ugyanilyen szép mondatokat találsz, és ráadásul még rímelni is fognak!


Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok. Szép idézetek minden formában! Ha fáj valami, de van ki felvidít, van ki elfeledtett veled minden sérelmet, az olyan mint a sugárkezelés, meghosszabbíthato de tudo hogy egyszer visszatér az az érzés, a fájdalom és előbb utóbb belehalsz. A királyi esküvőkön mindig akad olyan vendég, aki kitűnik a tömegből szerencsétlen ruhaválasztásával, vagy vicces kalapjával, de ilyenkor az egész világ a menyasszonyi ruhára koncentrál. Legjobb,legújabb idézetek csak itt!


Vicces szerelmes idézetek filmekből

Remélem jól érzitek majd itt magatokat! Próbálok minden nap új ötletekkel elétek állni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések