2020. november 2., hétfő

Voltunk már jobban is

Voltunk már jobban is. Ajánlom figyelmetekbe Portugáliában élő magyarokat, akik bringa és gyalogtúrákat szerveznek kint. Mi voltunk már náluk, sokkal jobban éreztük magunk mint amire előre számítottunk, gyönyörű tájak, szenzációs a Portugál konyha, remek borok Portó és környékén.


Voltunk már jobban is

Francia vígjáték, rendezte: Régis Musset. Ez a bűbájos francia komédia rendkívül ügyesen megfordítja az előbújás történetét. Guy és Rosine nyitottnak és modernnek tartják magukat, de amikor szemük fénye Jeremy bejelenti, hogy meleg, ki kell, hogy egyezzenek azzal a váratlan kényelmetlenséggel és hisztérikus káosszal, amit a családban és a barátoknál tapasztalnak. Eltelt a Nosalty szerkesztőségének első cukormentes hete, nem volt olyan rettenetes, mint vártuk, de azért akadtak nehézségek bőven.


Jeremy hosszas párizsi rejtőzködő élete után, úgy dönt elmondja szüleinek, hogy meleg. Pár futammal később, Németországban megkérdezték tőle, mi a véleménye a stewardok ténykedéséről, pláne azután, hogy a paul ricardi események után ő meg is kereste külön őket, hogy magyarázzák már el, mi az, ami szabályos, és mi az, ami nem. Néha jól végzik a dolgukat, néha nem. Pedig több volt közötte a szálka, mint az étel.


Ilyen éhségben minden száj számít. Minél több van belőle, annál nagyobb a baj. Mi pedig voltunk elegen. Egy este történt, hogy nagyapám, aki már túl volt a hetven éven vagy már a hetvenötön is, nem ette meg a maga adagját, hanem odahozta az ágyunkhoz. Lehet van új lehet jobban szereted.


Mikor együtt voltunk , Tudom, hogy szerettél. Akkor meleg nyár volt, Most tél van, hideg tél. Hogyha már nem szeretsz, Az isten áldjon meg, De ha még szeretsz, úgy Ezerszer áldjon meg! Elég csak az Audira, vagy éppenséggel a BMW-re gondolni.


Anjou-korra gondolva, hogy voltunk már egyszer nagyon gazdagok és leszünk majd újra gazdagok – jelentette ki Matolcsy György. Hiszen még soha nem voltunk ennyire boldogok és ez az érzés az amit életünk végéig mindennap legalább egy kicsit érezni szeretnénk. Mindennap tudomásodra fogom hozni, hogy mindennél jobban szeretlek. Ez megnyilvánulhat abban, hogy reggel mielőtt felkelsz én már az ágyba hozom neked a kávédat.


Hiszen ma már sok szempontból sem ugyanaz a nő vagyok, mint aki a képen voltam. Ma talán jobban értem, hogy mi az ami igazán fontos. Talán jobban értem, hogy mi az ami igazán számít. Talán ma jobban értékelem mások erőfeszítéseit, mint akkor.


Ez a támadóbb csapatok ellen értelemszerűen jobban működik, és szenvedtünk már meg korábban is kisebb csapat ellen, elég csak a tavalyi menetelés első állomására, a Dudelange elleni párharcra gondolni, ahol könnyedén ki is eshettünk volna” - idézte fel a tavalyi BL-selejtezők első fordulóját Juhász, ahol a luxemburgi csapat a visszavágó utolsó perceiben egy kapufával és egy ordító ziccerrel hozta a frászt a fehérváriakra. Hozol egy döntést és kitartasz mellette. Ne feled Julian és te meghoztátok a döntéseteket és ki is tartottatok egymás mellett. Mikor megismerkedtünk annyira ártatlanok voltunk.


Nem is különbözhetne jobban az írónak készülő, jó házból való egyetemista és a társadalmi igazságtalanságok ellen lázadó lány. Nyolc évvel később újra találkoznak New Yorkban. Még mindig vonzódnak egymáshoz, sőt, az ideológiai különbözőségük és a szülői tiltás ellenére összeházasodnak.


Voltunk már jobban is

This video is unavailable. Lehet, hogy elszúrtuk… lehet, hogy nem. Nem állítjuk azt, hogy ez egy jó film. Ez volt az első próbálkozásunk. Ha elrontottuk, akkor elrontottuk.


Kihívás volt, amit nem tudtunk legyőzni. Legközelebb már jobban fog menni. A kezdetektől tisztában voltunk azzal, hogy ez csak gyakorlás. Tudtuk, hogy nem lesz minden a helyén.


Akinek tetszik ott egy lány, de annak ő jobban bejön, mint a barátja, és ezért regisztrált az oldalon. Vajtó tovább - párja is tisztában van azzal, hogy ő olthatatlanul rajong a női nemért, ugyanakkor azzal is, hogy úgy viselkedik, ahogy a nő kérte: mint a múzeumban. A környék útminősége sajnos csapnivaló, de erről gondolom nem csak a város illetve az önkormányzatok tehetnek.


Engem egy kicsit ez elszomorított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések