2020. november 3., kedd

Zsozirisz bak

Személyesen és Telefonon. Nagy változások jönnek, semmi sem lesz úgy, mint régen. Sorsfordító események teszik próbára az erődet és kitartásodat. A tettek embere vagy, nem hátrálsz meg a nehézségek előtt. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot:.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.


Ez az ön hónapja lehet, ha a karrierről van szó. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég. A Kos feltételezése helyes volt valakiről, a Bak ma többet ér el, ha csendben marad.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Zsozirisz bak

Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. Minden jegy szülötte, legyen Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak , Vízöntő vagy Halak, megtalálja a csak rá jellemző dolgokat. Neked mi a horoszkópod? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!


Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? A közös munka és a közös kihívás megerősítheti a kapcsolatukat, de vigyázzon arra, hogy a romantikára is maradjon idő! Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Felbukkanhat valaki a múltadból, aminek egyáltalán nem fogsz örülni. Különösen akkor, ha a mostani kedveseddel vagy, aki kínos keresztkérdéseket tehet fel neked.


Ha a szinglik táborához tartozol, rövidesen összejöhetsz egy olyan személlyel, akibe fülig beleszerethetsz. A pénzedre jobban kellene. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


A Vízöntő furcsa a számodra. Egyik oldalon elbűvöl, a másikon tudo hogy megőszülnél, ha kapcsolatot kezdenél vele. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra.


Ma rendkívüli önfegyelemmel és kitartással vágunk neki a munkánknak. A legjobbak szeretnénk lenni, s még inkább igaz ez, ha szeretjük a munkánkat. A Bak a zodiákus tízedik jegye, az utolsó föld elemű jegy. Időszaka a tél kezdete, december és január között.


A Bak az ellentétek, a téli napforduló jegye, amikor a napfény ismét növekedni kezd. A Bak jegyű nem a sok beszé hanem a tények embere, aki képes boldogulni az életben. Sok kiadásodról bebizonyosodik, hogy szerencsés befektetés volt. Egy, akár évek múlva bekövetkező eseménynél alapként tudod majd kezelni azt a tőkét, amelyre ez évben szerencsésen szert tettél.


Zsozirisz bak

Egy Szűz jegyű üzlettárshoz anyagi érdekeltség fűzhet. A Bika azon kevesek közé tartozik, aki képes leolvasztani ezt a jégpáncélt. Ne engedd el a kezét, tarts ki mellette! A Bak kevés embert enged közel magához, de akit megszeret, azt sokáig és mélyen szereti – ez is egy közös pont kettőjük között, hiszen a Bikáknál is lassan alakul ki a kötődés, de akit egyszer a szívükbe zárnak, az ott is marad.


Számára az a mérvadó, hogy szenzorai jelezzék a férfi nyújtotta biztonságot. A Bak nőnek ugyanis nem fontos a tökéletes alkat. Továbbá egy Bak nő életében nem kevésbé fontos az a tény sem, hogy a kiszemelt személy szexuálisan tapasztaltabb legyen nála. Egy időben el sem tudtam képzelni, hogy magas sarkú nélkül lépjek ki az utcára, most azonban csak a napjaim töredékében hordom ezeket a darabokat – és akkor is kizárólag a kényelmes változatokat vagyok hajlandó felvenni. Napi, heti, havi és éves horoszkóp.


Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos. Asztrológiai kalkulátorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések