2021. január 14., csütörtök

Xvii kerület sztk időpontkérés

Egészség Szakorvosok, szakrendelők - XVII. Betegfelvétel kezdete: rendelési idő előtt egy órával, betegfelvétel vége rendelési idő vége előtt egy órával. A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás. Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás.


Xvii kerület sztk időpontkérés

A beosztás a hónap folyamán többször is módosulhat előre nem tervezett szabadság, betegség, egyéb okok miatt, ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az aktuális rendelés felől. Tájékoztató a betegfogadásról. Az Intézetbe érkező betegek felvétele a betegirányító pultnál történik.


Munkanapokon reggel óra perckor fogadják az első beteget felvételre, az utolsót pedig este óra perckor. Nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják, a „minden eset egyedi és kiemelt odafigyelést igényel” elv alapján. A szakrendelések utolsó egy órájában csak SÜRGŐS eseteket látunk el ! Az orvosok beosztása kórházi elfoglaltságuktól is függ, ezért változó. Az esemény fő témája elsősorban a kerületi vezetés, a helyi vállalkozók, valamint a BKIK együttműködésének bemutatása volt.


Zugló Örs vezér téri Szakrendelő Paskál Esztétika és Bőrgyógyászat Szugló u. Budapest, Thököly út 3. Pintér kálmán szakrendelő a 18. A járó betegek gondozása magas színvonalú szakrendeléseinken és szakmai centrumainkban történik. Kerület Zugló Önkormányzata. Intézményünkben a járó beteg szakellátás és gondozás két telephelyen folyik: az Örs vezér terei és a Hermina úti nagy rendelőintézetekben.


B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap. Tisztelt Ferencvárosi Lakosok! Ferencváros Önkormányzata fontosnak tartja a kerületi lakosok egészségmegőrzését. Ez évben az Önök egészségének megóvása érdekében bőrgyógyászati, urológiai, kardiológiai, szemészet, reumatológiai, nőgyógyászati és gasztro-enterológiai szűrővizsgálatokon vehetnek részt térítésmentesen.


Xvii kerület sztk időpontkérés

November 30-án (szombaton) 8-óra között em. A sorszámhúzás az Önök kényelmét szolgálja, az ülve várakozást a bejelentkezésig. A szükséges tárgyi feltételek biztosítottak. Beutaló:Beutaló köteles! A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket.


S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén. Békásmegyer hivatalos honlapja. Ha az Ön cége rendszeresen elküldi munkatársait szűrésekre, vizsgálatokra, azzal nem csupán egy fontos egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, hanem biztosítja a munkavégzés hatékonyságát is.


Mintegy 7milliárd forintból újul meg a XVII. Bizonyos osztályokon – a nagy betegforgalom miatt – csak előjegyzés alapján fogadjuk a betegeket, más osztályokon nyitva áll az előzetes bejelentkezés nélküli betegfogadás. Zugló Hermina úti Szakrendelő Paskál Esztétika és Bőrgyógyászat Szugló u. A nőgyógyászati szakrendelés felkeresése nem csak panasz esetén, hanem preventív jelleggel is, éves gyakorisággal javasolt a rákmegelőző állapotok időbeni felismeréséhez és az esetleges, nemi úton terjedő fertőzések kiszűréséhez.


Péceli úti szakrendelő Bőr- és nemibeteg-gondozó Májusi időpontok. Egy két sürgős beteget a rendelés legelején időpont nélkül is fogadnak! Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések