2021. január 20., szerda

Zsidó találós kérdések

Zsidó találós kérdések

Miért nem tud a zsidó autót vezetni? Hány zsidó fér el egy Trabantban? Kettő elöl, kettő hátul, a többi meg a hamutartóban. Mi a különbség a kenyér és a zsidó között? A kenyér nem dörömböl a kemenceajtón.


Zsidó találós kérdések

A rendőr éjszaka korábban érkezik haza a szolgálatból. Hogyan bújócskáztak a zsidó gyerekek a második. Kire mondjuk, hogy abszolút jó rábeszélő képessége van?


Annak a férjnek, aki képes meggyőzni a feleségét, hogy minden bunda kövérít. Szőkenős találós kérdések. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Mert hajszálon múlik az élete. A darázs nem gyűjt vasat. Mi lesz, ha elütnek egy matematikust? Tripla leszúrt Rittberger dupla lúccal. Jó lenne mindig megkapni a hét legjobb vicceit e-mail-ben?


Ingyen van, csak kérned kell! A professzor elmegy az elmegyógyintézetbe, hogy a fogyatékosokat tanulmányozza. A folyosón találkozik az egyikkel és így szól hozzá: - Figyelj csak, mondjunk egymásnak találós kérdéseket. Ha te nem találod ki akkor adsz egy százast, de ha én nem találom ki akkor adok egy ezrest.


Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel. Gyengén muzsikál az orosz légvédelmi rendszer Szíriában Putyin már azt pedzegeti, lehet, hogy néhány kelet-európai ország ki akar majd lépni az EU-ból Putyin: az emberiség ismét a barlangban találhatja magát A pénzen vásárolt klímaforradalom Rendőrőrs lesz Hitler szülőházából - remélhetőleg áthatja majd a hely szelleme az egyenruhásokat Vádat emeltek Epstein. Viccek és Találós kérdések - Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből.


Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. Pihentető kérdések Snickers - Mi az, centiméter hosszú és mogyorói vannak? Jónást várják a halban!


Mit mondanak be a bibliai hangosbemondóba? Ha a térdünk a másik irányba hajlana, akkor milyen lenne a szék? Autós találós kérdések ;. Minden jó válasz pontot ér, rossz válasz esetén nem jár pont.


Számol hány kérdésre feleltél helyesen, és a végén megnézheted az értékelésedet! Lécci ne csalj, mert jópofa! Találos Kérdések Mi Az - authorSTREAM Presentation. Bródy apja zsidó származású egri szabó volt, felesége Rosenfeld Izabella, írói nevén Fehér Judit. Bár rokonszenvet érzett a Tanácsköztársaság fedőnevű patkánylázadás iránt, abban szerepet nem vállalt.


Zsidó találós kérdések

Mivel lepte meg Jimmy a vendégeket? Az egykristály vagy más néven monokristály egy folytonos rácsszerkezetű kristály, amelyben az atomok szabályos geometriai rendben helyezkednek el. Az ideális egykristályban nincsenek rácshibák, diszlokációk.


A szöszi elviszi a macskáját az állatorvoshoz, mert úgy veszi észre, hogy az állat rosszul hall. Az orvos megállapítja, hogy a macska fülét benőtte a szőr, emiatt nem hall rendesen, ezért azt tanácsolja a nőnek, hogy vegyen a gyógyszertárban szőrtelenítőt, azzal kenje be a macska fülét. A kefélést elkezdeni bűn, de abbahagyni vétek! A facér, és aki megőrül a facér. Egyéb találós kérdések Hányféleképpen mondhatjuk, hogy valakit átvertünk?


Bedőlt, mint csiga a kanyarban. Felült, mint majom a köszörűkőre. Bevette, mint tyúk a piros kukoricát. Megitta, mint Józsi bácsi a metilalkoholt. Min veszekszik két csiga?


Mikor van abszolút hideg? A(z) A Hobbit - Találós kérdés : Mi van a. Eddig 9alkalommal nézték meg. Hogy kinél legyen a házibuli! Egy keresztény és egy zsidó azon vitatkozik, hogy melyik vallás szebb.


Azt mondja a keresztény: - Három dolog nem tetszik nekem a maguk vallásában. Először is az, hogy a templomban a fejükön tartják a kalapot. Másodszor az, hogy rettenetesen hangosan imádkoznak.


Harmadszor pedig az a kifogásom, hogy a zsidó temetés nagyon csúnya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések