2020. január 22., szerda

Szoba pár órára szekesfehervar

Szoba pár órára szekesfehervar

Kiadó lakás pároknak,átutazóknak, pár órára  - Van kivel, de nincs hol? A kék szoba nagyon nem volt rendben. Koszos volt, pókháló, de nem ez a legnagyobb baj. Párnán nem volt huzat, takarón sem! Fürdő szoba tele volt előttünk lévők hajával!


Szoba pár órára szekesfehervar

Ft-tól vagy akár fél napra szobáink kivehetőek már 6. Az áraink visszavonásig érvényesek. Minden kedves Vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk! Igényes fürdőszobás szoba kiadó akár egy. Lakás órákra, búvóhely pároknak.


Ha kell egy szoba , pár órára Székesfehérváron. Szerelmi búvóhely, találkahely szoba órákra Székesfehérváron. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Randi kuckó, lakás pár órára. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt.


Szoba pár órára szekesfehervar

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken? Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását!


Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem. Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon! Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Találj és foglalj szállás a Búvóhely Térképen. Elindult a Búvóhely Térkép, az első szálláskereső oldal, ahol 1-órára foglalhatsz szobát.


Szobát keresel pár órára ? Classic típusú osztrák, festett parasztbútorral berendezett szoba , fürdőszobával, előtérrel. Classic modern bútorral berendezett kétágyas szoba , melyhez fürdőszoba, kis nappali és elkülönített kerti pihenő tartozik. Komfort kétágyas szoba. Romantikus búvóhely Székesfehérváron Kiadó szobák pároknak,átutazóknak, pár órára. Búvóhely pár órára , vagy akár egész éjszakára pároknak Székesfehérváron!


Csendes családi házas övezetben. TÖBB EGY ÉJSZAKA: - egy hétre, pl. Először kérjen, ha nem egyértelmű. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Amit biztosítunk: kényelmes franciaágy, igényes fürdőszoba, makulátlan tisztaság, belső ingyenes parkolási lehetőség, kellemes hőmérséklet. Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Fiatalos búvóhely VIII.


Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések