2020. január 30., csütörtök

Sztk tüdőszűrő dunakeszi

Aktuális hírek Tisztelt Betegeink ! Rendelés vége tájékoztató jellegű, időben kérjük a bejelentkezést! Mint már korábban beszámoltunk róla, a képviselő-testület döntése alapján a Dunakeszi Egészségügyi és Szociális Nonprofit Kft. Egészséges Budapest Program által meghirdetett projektre, amelyet sikeresen el is nyert, aminek köszönhetően közel milliárd forintból újul meg az SZTK. Gyermeksürgősségi Ambulancia: órában fogadja a sürgősségi ellátást igénylő gyermekeket. A szakorvosi rendelőben tágasabb környezetben és új, az önkormányzat által vásárolt gépekkel működnek tovább.


Sztk tüdőszűrő dunakeszi

Itt találja a tüdőgondozó intézetek elérhetőségeit. Hazánkban szombaton délelőtt északkeleten erősen felhős, néhol esős idő várható, az ország más részein közepesen vagy gyengén felhős lesz az ég. Szakorvosi Rendelőintézet Vezetője: Dr. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap.


Megértésüket köszönjük. Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe (TEK) tartozó páciensek részére tudunk biztosítani. A Vecsési Egészségügyi Szolgálat aktuális rendelési ideje megtekinthető a csatolt PDF file-ban. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.


Kedves Betegeink részére a szakrendelésekről való tájékozódást. Vizsgálatra orvosi beutalóval lehet jelentkezni, mely alól az alábbi szakrendelések kivételt képeznek: nőgyógyászati és gyermeknőgyógyászati, család- és nővédelmi tanácsadó (CSNT), általános sebészeti és baleseti sebészeti, onkológiai, bőrgyógyászati, urológiai, pszichiátriai és addiktológiai, fül-orr-gégészeti, szemészeti és gyermekszemészeti. A tüdőszűrő vizsgálat alkalmas a tüdőbetegségek időben történő felismerésére. Vegye figyelembe, hogy panasz nélkül is lehet beteg!


Dunakeszi hírek, apró, aprhirdetések, fórum, chat, események, információk naprakészen! A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A gépek átadásán részt vett Dióssi Csaba polgármester és Tuzson Bence országgyűlési képviselő is.


Sztk tüdőszűrő dunakeszi

Két milliárd forintot fordítanak a dunakeszi SZTK megújítására. Bővül a szakrendelő területe, új burkolatok és belső nyílászárók lesznek, és fejlesztik a műszerparkot. A pszichiátria új épületet kap. A költözés február 5-én kezdődött és a hétvégén sikerrel lezárult, így az intézmény immár az új helyszínen, az SZTK földszintjén fogadja a betegeket és a szűrésre érkezőket.


Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató KNP Kft. Bőr- és nemibeteg szakellátás és gondozás. Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Ha tudni szeretné, hogy konkrétan milyen sütiket használunk, és szeretné ezeket egyenként engedélyezni, kattintson ide.


Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a szakrendeléseink időpontjairól. Az időpontok aktuálisan változhatnak. A változások a Hírek, aktualitások oldalon tekinthetők meg.


Kerületi Tüdőszűrő állomáson az alábbi esetekben végzünk tüdőszűrő vizsgálatot: Térítésmentesen: éves kor felett (ajánlott vizsgálat) évente egy alkalommal beutaló nélkül, ingyenesen igénybe vehető. A helyi és az SZTK -járat autóbusz útvonal módosítás Tisztelt Fóti Lakosok! Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban. Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban. Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18.


Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Szakrendelések árlista: szolgáltatási díjak, szakorvosi díjak a Medicover Kórház, Klinika és Diagnosztikai Központ orvosi rendeléseire vonatkozóan. Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat.


Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 1ezer járó és fekvőbetege részére. Az Intézetbe érkező betegek felvétele a betegirányító pultnál történik. Tájékoztató a betegfogadásról.


Munkanapokon reggel óra perckor fogadják az első beteget felvételre, az utolsót pedig este óra perckor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések