2014. november 19., szerda

Eladó lakás hódmezővásárhely éva utca

Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát! REMEK ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN! Kőbánya központjában CSENDES, KERTRE néző, KÜLÖN SZOBÁSSÁ alakítható lakás ! Harmat utca elején (Élessarokhoz közel), emeletes, KARBANTARTOTT ÉPÜLET (lift nincs!) 4. Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca ) munkájával.


Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Eladó Lakás , Budapest, kerület, Üteg utca Rendkívül elkötelezett a munkája iránt és visszaadta a bizalmamat, hogy a lakásom értékesíthető. Segítünk lakás , családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! Eladó INGATLAN, ház, lakás , nyaralók, Budapesten és vidéken.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. INGYENES hirdetésfeladás! Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. Nekem az nagyon fontos volt mindig, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek. Anélkül nem működik és én ebben a szakmában, ennél a cégnél megtaláltam azt, amit szeretek.


Eladó lakás hódmezővásárhely éva utca

Eladó Szeged Felsővároson, egy m2-es, szobás, zárószinti, panellakás, emeletes társasházban. Az épületről Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. A lakás a Tisza parttól kb. Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a sétányra, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.


Találja meg az igazit számtalan ingatlan közül! Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Másfél szobás 56m2-es, részben felújított lakás (új nyilászárók, burkolatok, új konyhabútor, mosogatógép, klima) garázzsal és tárolóval eladó.


Városközponttól kb 2km. Bolt és buszmegálló a közelben. Hollán Ernő utcában kiadó egy szintes téglaház III. A nyaraló alsó szintjén wc. Szeretnek minket a vevők, mert egyedi a kínálatunk és egyszerű a keresés!


Mára teljesen felújított, 5-fős szobákra bontották és jórészt IKEA bútorokkal rendezték be. Nagy közösségi és alkotó térrel, valamint zuhanyzó-mosdóval és wc-vel rendelkezik. A kertben van tűzrakóhely és nagy szabad játéktér. Az ingatlan a jelen kornak megfelelően korszerűsített. Eladó , kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka.


Eladó lakás hódmezővásárhely éva utca

Hódmezővásárhely MJV Önkormányzatának hivatalos oldala. M Ft Szeged Szege Belváros alapterület 100. Ahogy más cégek, mi is használunk cookie-kat a weboldalainkon. Célunk, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink számára. Veronika Orvosi Biokémia, kitűnő állapot.


Gyűjtőoldalunk a lakás témakört részletezi. Megyeri Éva – lakberendező. Ingyenes apróhirdetések magánszemélyeknek és kereskedőknek egyaránt.


Eladó lakás hódmezővásárhely éva utca

Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések