2014. november 21., péntek

Kutyabarát strandok 2019

Kijelölt kutyás fürdetőhelyek, fürdőhelyek és strandok. Ezekre a vízpartokra bátran indulhatsz kutyával is! Fonyódi Kutyás Fürdetőhely. Kutyabarát strandok , fürdetőhelyek. Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban!


Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely. A strand kiépítése nagyban segíti a kutyás fürdést, van kutyabarát vízi rámpa és kutya illemhely is, a parton álló hatalmas fák pedig árnyékukkal védenek a tűző. Hol máshol lehetne legjobban átvészelni a forró napokat, mint a vízparton? Korábbi beszámolónk az előkészeletekről ITT olvasható. Olyan tengerpartot keresel, ahol a kutyák is kedvükre szaladgálhatnak és fürödhetnek?


Ami a kutyákat illeti, táblával kijelölt helyen nyugodtan lehet velük fürödni. Sajnos arra jutottunk, hogy az északi parton, ahol jelenleg is hiányoznak a kutyás strandok , alkalmas terület hiányában szinte lehetetlen egy ilyent. Oak Island strandok (Oak Islan NC) 7. Fenwick-sziget Állami Park (Fenwick-sziget, DE)8. Block Islan Rhode Island strandok (Block Islan RI) 9. Edisto Island Town Beach és Állami Park (Edisto Islan SC) 10.


Kutyabarát strandok 2019

Ha Thesszalonikiben a meleg nyári hónapokban látogatsz, találhatsz magadnak egy napot a tengerparton. Szerencsére Thessaloniki csodálatos strandjai könnyen megközelíthetők, néhány rövid autóútra. Kiváló kutyabarát strandok Horvátországban Ahogy világszerte, úgy Horvátországban is megváltozott az elmúlt évtizedek alatt az emberek hozzáállása a kutyákhoz, és be kell valljuk, hogy a kutyatulajdonosok sok esetben úgy döntenek egy nyaralási célpont mellett, hogy az házi kedvencüknek is megfelelő legyen! A kutyabarát csomag keretében a kedvencek szállása díjtalan.


A strandszezon elején arra gondoltunk, hasznos lenne egy térkép, amelyen rajta lennének a kutyabarát strandok. Azóta rengeteg reakció érkezett, főként arról, hogy hol nem lehet mégsem együtt fürödni kutyánkkal. Merre indultok idén pancsolni kedvencetekkel? A nyáron hullámokban érkező kánikulák során egyre magasabbra kúsznak a hőmérők higanyszálai, a rekkenő hőség egyre hosszabb ideig tombol. Horvátországban és Görögországban a legtöbb strandon tilos a kutya fürdetése, ugyanakkor több tucat hivatalos strand kínál kutyabarát partszakaszt, és az eldugott, néptelen kis öblökben is fürödhet velünk a kutyus.


Kutyabarát strandok 2019

Mielőtt kiválasztjuk, hogy hova megyünk nyaralni, vegyük azt is figyelembe, hogy a. Lenyűgöző panoráma, puha pázsit, árnyat adó fák, sokszínű programok és szolgáltatások - ez a balatongyöröki strand. A többszörös Kékhullám zászlós strand igazi gyermekparadicsom, és tökéletes hely arra, hogy akár aktívan, vagy nyugodtabban, de kikapcsolódjunk! Magyarországi strandok , amelyek ingyenesen vehetők igénybe. Keress térképes keresőnk segítségével. Ismerje meg a horvát Adria-part ékkövét, Dubrovnik fallal körülvett városát, mely egyedülálló középkori hangulattal rendelkezik.


A siófoki strandok közül ez a legmenőbb, mely teljesen egészében a Petőfi sétány mellett húzódik végig. A Petőfi sétány mellett található Nagystrand a sétány közepe, keleti vége és nyugati szélén lévő park felől is megközelíthető. Strandok - szabadstran stran élményfürdő.


Kutyabarát strandok 2019

Mivel kifejezetten sok kutyás szállásunk van és évek óta elkötelezettek vagyunk abban, hogy ha valaki szeretné, akkor igenis vihesse magával a kutyáját is a nyaralásra - gyakran előkerül a kérdés, hogy ennek mi a szabályai. Ezek azok a strandok , ahol az önkormányzat engedélyével kijelöltek olyan területet, ahol kutyával is lehet fürdeni – tette hozzá. A legjobb magyarországi kutyás strandok Nyaralás Bibionéban – hasznos tanácsok, szállás és program ajánló pontban Bibione felkészülten várja a magyar nyaralókat, ahol kellemes környezetben, kedvező áron tudunk pihenni. Olaszországban a főszezonon kívül szinte minden közstrandon szívesen látják a kutyusokat is, viszont június és augusztus között csak a kijelölt kutyabarát helyekre lehet bevinni a család kedvencét.


Már léteznek olyan weboldalak, ahol aktuálisan mindig összegyűjtik a kutyabarát strandok listáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések