2020. május 22., péntek

Tokió idojaras december

Aktuális időjárás, hőmérséklet, napos előrejelzés. With over 750readers each month, Tokyo Cheapo is the site of choice for value hunters who want their yen to go further in Tokyo. Tokió időjárás ma és, holnapi a héten. Travel guide és a tanácsokat.


Tokió idojaras december

Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. Weather including average and record temperatures from AccuWeather. Pontos előrejelzés Japán. Részletes előrejelzés 1-napig.


Hétfőn nyugaton, délnyugaton erősen felhős, borult lesz az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont a köd és párásság megszűnését követően változóan felhős-napos időre készülhetünk. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít.


Ciprus időjárás (Cyprus weather) A Ciprusra utazók a szigetet rendkívül kellemes klímája miatt előszeretettel választják. A szinte egész éven átívelő, rengeteg napsütés miatt a tenger felhőtlen élvezete, a hegyekben túrázás, a történelmi városok látogatása elsőrendű időtöltés. A fent látható települések (Debrecen) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. A Süssfelnap napos előrejelzése már láttatni engedi a várható Decemberi időjárást is.


Igaz hogy ezek az adatok ebben a távolságban csak iránymutatóak, de azt megtudjuk belőlük, hogy nagyjából mire számíthatunk. Tippek és tanácsok Japánba utazóknak. Irodánk a – Park Könyvkiadó által kiadott – Lonely Planet útikönyvsorozat Japán könyvét javasolja a szigetországba látogatóknak, mely óriási segítséget nyújt a Japánban történő eligazodáshoz. Holnap délután talán kisüt a nap Reggelig túlnyomóan borult idő lesz többfelé esővel, záporral, elvétve zivatarral.


Ugyanez folytatódik vasárnap, eleinte erősen felhős idő valószínű, majd napközben felszakadozik a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Várható időjárás az ország területére szombat estig: Ma eleinte sok lesz a felhő, majd felszakadozik, csökken a felhőzet, legkésőbb északkeleten, és ott néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. Alpokalján erősen felhős körzetek is lesznek, és keleten, északkeleten elszórtan várható eső. Szeretném ha tudnátok hogy nagy rajongója vagyok az oldalnak, igaz sajnos túl sűrűn nem tudok utazgatni, de amikor sikerül mindig az utikritika az első ami eszembe jut mikor informálódni kezdek.


A tél december elején kezdődik és egészen februárig tart. A február egyébként a leghidegebb hónap, ekkor 0-fok között mozog az átlaghőmérséklet. Természetesen érdemes akár télen is a városba látogatni, mert legalább megtudjuk, hogy hogyan is ünneplik a dánok a karácsonyt.


Tokió idojaras december

Krosza közelít Japán partjaihoz nyugat felől, közölték a helyi hatóságok. A meteorológusok arra figyelmeztettek, hogy földcsuszamlások, árvizek lehetségesek az ország nyugati és keleti térségében is, mert kedd estétől heves, szakadó esőzések várhatók. December időjárása az elmúlt években és idén Persze van ok bizakodásra is.


Az elmúlt három évben a december időjárása, minden esztendőben az átlagosnál jóval csapadékosabb volt, reméljük ez a kedvező tendencia nem változik,és az idei december időjárása fehér karácsonyt hoz számunkra. Az étlapon a tradicionális japán és thai konyhaművészet remekei mellett a nyugati ízlésnek megfelelően továbbgondolt kompozíciók is megtalálhatók, melyek készítéséhez a legjobb minőségű, friss és autentikus alapanyagok kerülnek felhasználásra. A Nemzeti Múzeumban végigkövethetjük Japán történelmét.


Buddhista templomokat, a legfontosabb Shintoista szentélyeket és a piacokat, ahol rengeteg színes vásári áru közül válogathatunk. A január Phuketen valamivel melegebb, mint a december. Nappal mindig egy-két fokkal fok felett van a hőmérséklet, azaz jó meleg van, de nincs elviselhetetlen hőség. Januárban kevés a csapadék, kicsi az eső veszélye.


A tengervíz hőmérséklete fok körüli. Következő fordulónk szó szerint évszakváltó lesz. Búcsúztassuk a meteorológiai őszt és köszöntsük a telet hazánk legmagasabb pontján, a Kékestetőn!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések