2020. május 8., péntek

Zsozirisz rák

Ez a hónap számodra az alkotás és a kezdetek ideje. Lesz erőd és kitartáso sokkal többet elérhetsz, mint amire számítottál. Ez nem megy könnyedén, le kell győznöd mások ellenállását, ennek ellenére a változások lassan, de biztosan elindulnak. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Boldognak és elégedettnek érezheted maga szeretett és megbecsült leszel.


Sokat fogsz dolgozni, munkádat sokra tartják és méltányolják. Személyesen és Telefonon. A Rák még egy másik Rák számára is örök rejtély marad.


Az állandó sértődés, elvonulás, ami mindkettőtökre jellemző, nem hoz közelebb benneteket egymáshoz. Ne a bezárkózás legyen az első, ami eszetekbe jut, ha valami nem pontosan az elképzelésetek szerint alakul. A Rák ma nagyon jól ellesz egyedül is, a Nyilas összetörhet egy szívet. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Zsozirisz rák

Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése. Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. Olyan döntésekre kényszerítheti önt a sorsa - avagy a kedvese, ami most szinte egy és ugyanaz -, amit magától aligha lett volna képes megtenni. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


Zsozirisz rák

Ma rendkívüli önfegyelemmel és kitartással vágunk neki a munkánknak. A legjobbak szeretnénk lenni, s még inkább igaz ez, ha szeretjük a munkánkat. Neked mi a horoszkópod? Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Rákhoroszkóp napi rendszerességel a legjobb magyar asztrológusok tollából.


Szerelem, egészség és üzleti horoszkóp. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos. Asztrológiai kalkulátorok. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat.


Zsozirisz rák

Minden jegy szülötte, legyen Kos, Bika, Ikrek, Rák , Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, megtalálja a csak rá jellemző dolgokat. Munkanap van, de ma valahogy mégis minden más. Kellemes perceket élhetsz át családod körében. Szeretet, gyengédség vesz körül, és szerencsére te is vissza tudod adni ezt a melegséget.


Kis kellemetlenség érhet, ha nem vigyázol. Valakivel ugyanis nem számoltál, aki kellemetlenkedhet. Oroszlán e Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére?


Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések