2020. május 21., csütörtök

Tüskecsarnok programok 2019

A Természetgyógyász Magazin XXIII. Villányi úti Konferenciaközpontban. Ezoterikus és természetgyógyászati előadások, művészeti programok , ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás, biobüfé, kiállítások, vásár. Előadások, koncertek, vetítések és online.


A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Müpa honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti, délutáni vagy esti eseményeket. Müpa Kultúr Kültér nélkül, amely idén november 30-ától vár kicsiket és nagyokat.


Müpa Sátorban pedig ezúttal is izgalmasabbnál izgalmasabb programok követik egymást. A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már millióan láttak – magyar csattanóval! Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. Közeledik az év talán legjobban várt napja, az óévbúcsúztató és újévköszöntő december 31-i éjszaka.


Wörthersee Stadion, Klagenfurt. InfoPark és az egyetemek mellett található, nem messze a Petőfi és a Rákóczi hídtól. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Nem lesz hiány csodaszép vasakból és elbűvölő csajokból sem. Bartók Béla úton, vagy ahogy a szervezők nevezik, a Bartók Béla Boulevardon.


Budapest új sportfellegvára. A Csodálatos Balaton portálon rengeteg balatoni program, koncert, zenei fesztivál, gasztronómiai esemény és sport program kínálatában böngészhetsz. Járatlan Utakon Fesztivál. Napközben nincs szükség mesterséges fényforrásra, este pedig kifejezetten jól néz ki, ahogy a tüskékben elrejtett világítás működésbe lép. Programok , események Debrecenben egész évben.


Minden, ami a városban történik. Ocskay Gábor Jégcsarnok Székesfehérvár. Szent István tér - Velünk élnek – Velük élsz 14.


Civil Közösségek Háza - A beszédértés piszichológiája 15. A Tüskecsarnok modern, látványos, sokoldalú központ lesz. Változatos és színes programok Tokajban a várakozás jegyében december 1. A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Tudatos ember vagyok, de nem hiszem hogy ez komoly erőfeszítést igényelt volna felborítani a kocsira.


Tüskecsarnok programok 2019

ZÁRVA tart úszóverseny miatt. Cifra palota interaktív családi program a Művészetek Palotájában október 27-én, vasárnap 10. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok tartalmas időtöltést nyújtanak a év. Az épületbe belépve rögtön a pénztárhoz érkezünk, innen egy forgókapun keresztül jutunk le az egy szinttel lejjebb található öltözőkbe. Az előtértől balra egy nagy méretű ruhatárat találunk – ezt elsősorban a lelátókra érkezők veszik majd igénybe – jobbra pedig a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum kiállítása található egy erre a célra kialakított helyiségben.


Sokak számára a nyüzsgés és a változatos programok teszik vonzóvá, míg mások a nyugodt környezet miatt keresik fel újra meg újra. A június 1-23-ig tartó, hétvégéket megszínesítő Generali Gyerek Sziget mindkét csoportra csábító lehetőségekkel kacsingat. Ahol az állatorvosi szakma találkozik! Egy találkozó, ahol a szakma mögött megjelenik az ember – a barát és családtag, ahol elismerik értékeit, és támogatást kap mindennapos küzdelmeihez – öt párhuzamos szekcióban!


Tüskecsarnok programok 2019

Idén második alkalommal rendezi meg a Magyar Szabadidősport Szövetség a BeActive Night-ot. Az Európai Sporthét keretében megrendezett sportos éjszakán késő délutántól éjfélig mintegy negyven sportágat lehet ingyenesen kipróbálni földön, vízen, jégen a Tüskecsarnokban. Aki nem tud személyesen ott lenni, a Csam hasábjain megtudhatja, hogy milyen volt a buli. Májusban beszámolunk róla itt, de a legjobb az lenne, ha Te is ott lennél a forgatagban.


A különleges eseményre árulják a jegyeket. Jegyárak, jegyvásárlás és részletes információk ide kattintva! Jegyfoglalás itt az augusztus 20-i Virágkarneválra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések