2020. augusztus 6., csütörtök

Újbuda polgármester jelöltek 2019

Beszélgetés Znamenák István színész-rendezővel, az Örkény Színház tagjával, aki mesél albertfalvi gyerekkoráról és kötődéseiről, pályafutásáról, szerepeiről, rendezéseiről, és közben verseket is mond ezen az estén. Valesca Lifestyle 192views. Cao Yến Vlogs 32views.


A polgármester , akit külön választanak meg, tagja és egyben vezetője is a közgyűlésnek, képviselő-testületnek. Azért, mert látom, hogy lehetne ezt jobban, esetenként sokkal jobban csinálni. Rengeteg jó ötlet és szándék vész el a bátortalanság és vízióban gondolkodás hiánya miatt. Az itt élők nem érzik azt, hogy a polgármester foglalkozna a gondjaikkal, nem is fogadja őket. Fideszes a polgármester, ellenzéki a közgyűlési többség lett, egymás torkának is estek a felek.


Csak egy mondat: „A halálkultusz lélekkufár sakálai terelik az emberkísérleti laboratóriumba a népeket, a mai nácik, a liberálisok új fajelméletet hirdettek, az LMBTQ, a gender, a homoszexualitás egyvelegéből egy új darwinizmus bontakozik ki, az aberráció, a szellemi sötétség végtelen megnyilvánulási formái lassan felhőként fedik el a normalitás egét. László Imre a Hírklikknek. Elmondta, mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy olyan helyen jöjjön létre ez a kórház, ahol minden feltétel biztosított, és kevesebbe kerül.


Ha lesz rá lehetősége, akkor leállítja a beruházást. Ez egybefügg a szociáldemokraták azon kerületi elképzelésével, miszerint a kerületi közhatalmi kiadásokat – elbocsátások nélkül – radikálisan csökkenteni kell. A magyarországi települések közül Balatonszepezden és Lakhegyen jelöltek hiánya miatt nem tudnak október 13-án polgármestert választani, Lakhegyen képviselőket sem. Balatonszepezden az önkormányzat a tájékoztatás szerint december 8-ára tűzte ki az időközi polgármester -választást a helyi választási bizottság. A főváros legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjéről, valamint annak engedélyeztetéséről az LMP szervezett vitafórumot.


A Fővárosi Közgyűlés még decemberben döntött a beruházásról, amelyről Takács Viktor Újbuda főépítésze és Bardóczy Sándor tájépítész beszélgetett Gajárszki Áron önkormányzati képviselő moderálásával a TEMI Fővárosi Művelődési. Negyven felett lesz azoknak a képviselőjelölteknek a száma, akikre az újbudaiak szavazhatnak az országgyűlési választáson április 8-án. A jelöltek többsége a 18-as, kisebb részük a 2-es számú országos egyéni választókerületben (OEVK ) indul a parlamenti mandátumért.


Desktop Újbudán öten mérkőznek meg az októberi választáson a polgármesteri címért: Dr. Hoffmann Tamás, jelenlegi polgármester , a Fidesz-KDNP színeiben, Dr. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján a részvétel is nulla és a jelöltek neve mellett is nulla szerepel.


A lap megkeresésére az NVI közölte: nem arról van szó, hogy nem töltötték fel az adatokat, valóban ennyi az eredmény. A szavazókörhöz egy munkásszálló tartozik. Az időközi polgármester -választást a Helyi Választási Bizottság december 8-ára írta ki, az ajánlások összegyűjtésének határideje a héten járt le. Az őszi választással ellentétben azonban most 1 azaz tizennégy jelölt is megméretteti magát a voksoláson – derül ki a község honlapjára feltöltött HVB-határozatból.


Az önkormányzati választás hetében október 10-én csütörtökön órakor Művelődési Házunkban Fórumot rendezünk, ahol minden polgármester - és képviselőjelölt bemutatkozhat és ismertetheti céljait, elképzeléseit, elkötelezettségét falunk választói előtt. Polgármesteri Hivatal „A” épület II. Nyílt fórumot tartott Virth Csaba polgármester -jelölt sörösló: Pont ugyanott tartunk megint, csak most már vagdalkozunk is. A két említett dolognak semmi köze ah. HVB határozat polgármester választás eredményének megállapításáról.


A megválasztott polgármester Vanó András független jelölt, aki a jelöltek közül a legtöbb érvényes szavazatot kapta: 6db szavazat. Kontrát Károly a Veszprém-megyei 2. A siófoki polgármester öt éve úgy vezeti a várost, hogy a képviselő-testületben fideszes többség van. Belefáradt, de újraindul, mert Siófok szerinte még megmenthető. Lengyel Róbert szerint a mai magyar politikában a hozzá hasonló elszánt emberek az utolsó reménysugarak. A PestiSrácok cikkéből kiderül, hogy a DK-s politikus álláspontja szerint szükségtelen a szuperkórház felépítése, helyette a Szent Imre Kórház fejlesztését támogatja.


Újbuda polgármester jelöltek 2019

Emellett saját hivatalának eddigi működését. Sorsolás polgármester jelöltek. A Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is kategóriában nevezte meg a díj jelöltjeit. Köztük a Fonó Budai Zeneház, amely a Népművészet és Közművelődés kategória egyik jelöltje. Nemcsak a Józsefvárosban, hanem Újbudán is kilakoltatási tilalmat rendelt el az új, ellenzéki támogatású polgármester.


Itthon Nyomravezetői díjat ajánl Márki-Zay annak, aki választási csalást leplez le. A választás tisztasága érdekében a hódmezővásárhelyi polgármester , Márki-Zay Péter fejenként 2ezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel azoknak, akik választási csalási gyakorlatokat lepleznek le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések