2020. augusztus 21., péntek

Vígjátékok 2018

Ha mozirajongóként visszatekintünk az elmúlt egy évre, és a szívünkre tesszük a kezünket, nem lehet panaszunk. Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy. Lement a június, félidőhöz értünk, és itt volt az ideje, hogy összerakjuk az év eddigi legjobb filmjeinek listáját, és olyan összeállításra törekedtünk, amiben minél több műfaj található meg. A ’80-as évek Olaszországában játszódó Szólíts a neveden egyszerre coming-of-age mozi és szerelmi történet. Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van.


Nem is húzzuk az írást, következzék nagyszerű vígjáték! Egy gyermektelen, szingli, csóró füves nő megpróbálja megmenteni széteső üzletét és szerelmi életét - miközben életében először szerelmes is lesz. Abby, az esküvőszervező arra specializálódott, hogy azon házasoknak segítsen egy második eséllyel, akiknek az esküvőjük rémálomszerűen. Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka.


Legendás állatok és megfigyelésük franchise. Az újabb részben is Eddie Redmayne kapja a főszerepet, de csatlakozik mellé Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law és Zoe Kravitz is. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Az együttes legújabb koncertfilmje, a. Legfrissebb Vígjáték film adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.


VASÁRNAP 13:Talán sosem volt még ennyire jó évünk a moziban. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online. Ha az otthoni programhoz társaságunk is van, akkor mindig jó ötlet lehet egy film egy bögre forró teával, ezért most a legjobb romantikus vígjátékok listáját állítottuk össze, hogy minél egyszerűbb legyen a választás! Arthur kedves, ám rendkívül ügyetlen fiú, aki imádja a karácsonyt. Az utóbbi időben sok dolog változott Mikulásék háza táján, őket is megcsapta az új idők szele: az előkészületekben fontos szerepe van a digitális berendezéseknek, amelyek megkönnyítik a munkát.


Csütörtöktől a mozikban a Charlize Theron és Seth Rogen nevével fémjelzett Csekély esély című komédia, mely elsöprő sikert aratott a kritikusok körében. Nem feltétlenül vígjátékok lesznek, lesz 1-akciófilm is a top 25-ben. Nyilván ez a saját véleményem és sok függ az ízléstől, de szerintem pár biztos benne lenne mindenki toplistájába.


Vígjátékok 2018

A legjobb romantikus vígjátékok. Valószínűleg egy férfi nem szívesen ülne be a moziba egy romantikus vígjátékot végignézni. Vannak azonban olyan példák ebben a műfajban, melyek nem kevésbé szórakoztatóak, mint némelyik akciófilm gyors esemény-sorozatokkal és rengeteg vérrel.


Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz. Családi vígjátékok egy meghitt estére Végre úgy alakult, hogy otthon az egész család és egy szórakoztató filmet szeretnétek nézni? Ha igen, csekkold le alábbi listánkat és válassz egyet közülük, hiszen bármelyiket választo garantáltan remek szórakozást fog nyújtani az egész család számára. Az ilyen évet összegző listázásokkor mindig láthatjuk, hogy mit kell még bepótolnunk, mert ugye sosincs időnk filmet nézni, de „ majd idén lesz”. Nagyobb budapesti színházak.


Vígjátékok 2018

Két zseniális építész, az osztrák származású Ferdinand Fellner és a porosz Hermann Helmer a századforduló évtizedeiben megtervezte és megalkotta az európai polgárság színházideálját, és Odesszától Prágáig, Bécstől Budapestig gyönyörűséges színházépület hirdeti azóta is e két nagyszerű tervező emlékét. A Ne szórakozz Zohannal! Zohan Dvir (Adam Sandler), az izraeli kommandós, aki kemény, mint a kő. Mindig akcióra kész, és soha nem vall kudarcot, ha a terroristák elleni küzdelemről, vagy a női szívek meghódításáról van szó. A még mindig cím nélküli Cloverfield-film.


USA) Még mindig nem tudni, pontosan mi ez, csak azt, hogy mikor jön, de ha az eredeti tervek szerint haladtak, akkor egy űrbázison nyílik ki majd a pokol kapuja, amikor egy részecskegyorsító használata nem várt következményekkel jár. A sorrend mindössze a bemutatás sorrendje, nincs első és utolsó hely, és persze sok minden nem fért már ide. Az első rész, hála a karakterébe annak idején. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Vígjátékok 2018

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Ki merem jelenteni, hogy az egyik legnépszerűbb filmműfaj a vígjáték. Azért, mert filmnézés közben a legtöbben ki akarunk kapcsolódni, nem akarunk agyalni, nevetni akarunk - a humor az, amire szükségünk van.


A megnevezett premierdátumok még változhatnak a gyakorlatban. Amerikai premier: január 27. Szórakoztató és vicces road movie-nak ígérkezik Ed Helms és Owen Wilson őrültsége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések