2020. augusztus 4., kedd

Újbuda polgármester jelöltek

Vállalkozói Fórum” rendezvényükre, amelyen neves gazdasági szakemberek tartanak előadást a nemzetgazdasági helyzetről, a banki és pénzügyi szektor várható. Az itt élők nem érzik azt, hogy a polgármester foglalkozna a gondjaikkal, nem is fogadja őket. A szocialista városvezetés alatt látványosabban fejlődött a kerület, de az egyeztetések hiánya, a kisemberek semmibe vétele ugyanúgy megvolt. Ez egybefügg a szociáldemokraták azon kerületi elképzelésével, miszerint a kerületi közhatalmi kiadásokat – elbocsátások nélkül – radikálisan csökkenteni kell. Megújult a Móricz Zsigmond körtér, és elkészült a Gomba, Újbuda jellegzetes, évek óta lezárt és már-már elfeledett találkozóhelye visszanyerte régi fényét.


Mindez részben válasz arra is, miért szeretnék Újbuda polgármestere lenni. Gyerekként, szülőként, polgárként, munkavállalóként és döntéshozóként is volt alkalmam rálátni a rendszerre, láttam sok mindent, ami jó, de olyat is, amire bőven ráfér a javítás. Négy év szendergését nem lehet négy hét kampánymunkáival, kampánytakarításaival bepótolni. Az időközi polgármester -választáson induló jelöltek , a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. Karácsonyi körúton járt a polgármester Idősek Karácsonya címmel hat városrészben szervezett műsoros karácsonyi ünnepséget a kerület kulturális intézete, a KULTI.


Hoffmann Tamás, jelenlegi polgármester , a Fidesz-KDNP színeiben, Dr. Negyven felett lesz azoknak a képviselőjelölteknek a száma, akikre az újbudaiak szavazhatnak az országgyűlési választáson április 8-án. A jelöltek többsége a 18-as, kisebb részük a 2-es számú országos egyéni választókerületben (OEVK ) indul a parlamenti mandátumért. A főváros legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjéről, valamint annak engedélyeztetéséről az LMP szervezett vitafórumot. A Fővárosi Közgyűlés még decemberben döntött a beruházásról, amelyről Takács Viktor Újbuda főépítésze és Bardóczy Sándor tájépítész beszélgetett Gajárszki Áron önkormányzati képviselő moderálásával a TEMI Fővárosi Művelődési.


A fehér szavazólapokat a fehér borítékba kell tenni, a nemzetiségi választás zöld szavazólapjait a zöld borítékba kell helyezni, és azt le kell zárni, különben a szavazat. Bemutatkoznak a kerületi polgármesterjelöltek. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA. Nem Adom Fel Alapítvány idén is megrendezte a már hagyománynak számító Világnyitók – Jobb velünk a világ érzékenyítő programot. Elmondta, mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy olyan helyen jöjjön létre ez a kórház, ahol minden feltétel biztosított, és kevesebbe kerül.


László Imre a Hírklikknek. Ha lesz rá lehetősége, akkor leállítja a beruházást. A szórólapon a polgármester az önkormányzat képviselőjeként jelenik meg. Az Újbuda becsatolt lapszámaival kapcsolatban a Fővárosi Választási Bizottság rögzíti, hogy a Ve.


Ki kell írni a meghatározott időpontra a polgármester választást, és abban a pillanatban újra választanak valakit polgármesterré- mondta Lövétei István. Egy határidő van azzal kapcsolatban, hogy mikorra kell kiírni az új polgármester választást: jövő ősszel lesz az önkormányzati választás. Jelöltek Becsült szavazatarány (százalék) Borkai Zsolt - Fidesz-KDNP : 57.


A Molnár Gyula polgármester által javasolt Újbudai Minimum a kerület távlati fejlődésének alapprogramja. A hét végén bemutatták az ellenzéki polgármester - és képviselőjelölteket Újbudán. A választópolgárok számára az önkormányzati választási rendszer teszi lehetővé, hogy lakóhelyükön az a jelölt legyen a főpolgármester, polgármester vagy a képviselőtestület tagja, akit a legalkalmasabbnak találnak arra, hogy a település és az ott élők érdekeit képviselje. A polgármester , akit külön választanak meg, tagja és egyben vezetője is a közgyűlésnek, képviselő-testületnek. A Jobbikot viszont be sem vonták a tárgyalásokba.


A kerületi polgármester - jelöltek listájáról ugyan az. Polgármester Cserép János (Szeretgom) Hernádi Ádám (Fidesz-KDNP) dr. Budapest, Zsombolyai u. A Pesti Srácok cikkéből kiderül, hogy a DK-s politikus álláspontja szerint szükségtelen a szuperkórház felépítése, helyette a Szent Imre Kórház fejlesztését támogatja. Bejelentették: Itt a közös ellenzéki polgármester - jelöltek listája. A budapesti Városházánál, a Kamermayer Károly téren tartott közös sajtótájékoztatót az ellenzék az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban.


Soros György alapítványai által finanszírozott „független” civil szervezetek „felszólították” az Európai Néppárt frakcióját, hogy vonja vissza Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő jelölését az Európai Parlament (EP) Alapjogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) alelnöki posztjára, ám a frakció kitart az eredeti jelöltek mellett – közölte a. See More Demokratikus Koalíció Újbuda shared a post. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja. A Kifogástevő előadta, hogy az Újbuda nevű sajtótermék mind neve, mind tartalma alapján a Főváros XI.


Az elmúlt két lapszámnak részét képezte egy-egy választási szórólap. Határozati javaslatok Minősített szótöbbségű határozatok 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések