2020. december 1., kedd

Virágkötő tanfolyam győr

Az OKTÁV tanfolyamok tréningek továbbképzések közti keresés. Akkor válassza ezt a képzést, és szerezze meg nálunk ezt a szakmai végzettséget, ha szeret növényekkel foglalatoskodni, szereti a növényeket, fejlesztheti esztétikai érzékét, színérzékét. Az alapfokú gyakorlati képzésen túl virágkötő kiállításokat és kézműves foglalkozásokat is szervezünk a hallgatók munkáiból és részvételükkel, a szakma népszerűsítése, a közízlés fejlesztése, a környezettudatos szemlélet kialakítása érdekében.


Virágkötő tanfolyam győr

OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Mentés a kedvencek közé. Esküvői dekoratőrként gyönyörű helyszíneken dolgozhatsz, kiélheted a kreativitáso álmokat válthatsz valóra. Virágok, pompa és ragyogás.


Sikeres pályafutása alatt több száz esküvő megszervezésénél és lebonyolításánál működött közre, nevéhez köthető sok nagy, médiaérdeklődést kiváltó esküvő is. Budapest Bács-Kiskun megye Csongrád megye Fejér megye felnőttképzés Fülöp Henrik GINOP Gyors képzés Gyors tanfolyam Győr. Tanfolyamok, képzések: Győr. Tekintse meg az elérhető képzéseink listáját, válasszon távoktatást amennyiben nem elérhető a közelében a kiválasztott képzés! Bérügyintéző tanfolyam.


Közbeszerzési referens tanfolyam. Pénztárkezelő és valutapénztáros tanfolyam. Irodai titkár tanfolyam. Társadalombizosítási ügyintéző tanfolyam. Tűzvédelmi előadó tanfolyam.


Ingatlanközvetítő tanfolyam. Felnőttképzés Kérjük tekintse meg megújult honlapunkat! Tervezett okj tanfolyamok, melyekre még várjuk jelentkezésedet! N e felejtsd el, ha jelentkezzel már csökkented a tanfolyam árát! A jelentkezési határidő lejárta után is minden képzésünkre továbbra is lehet jelentkezni!


Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyam. Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam. Eskuvoszervezotanfolyam. Körömiskola, manikűr-pedikűr-műkörömépítő tanfolyamok A Körömiskola célul tűzte ki, hogy leendő tanulóit hivatástudattal tanítsa meg a manikűr, pedikűr, műkörömépítés, géllakkozás minden általa ismert, és megtapasztalt fortélyára. Munkatársaink több éve a szakmában dolgozó, lelkes,szakképzett, diplomás szakemberek, akik mind a manikűr, műköröm.


A Prestige Oktatási Stúdió két évtizede foglalkozik képzések szervezésével és lebonyolításával. Esküvőszervező tanfolyamunkon, OKJ rendezvényszervező tanfolyamunkon, szertartásvezető tanfolyamunkon és esküvői dekoratőr tanfolyamunkon Budapesten, Debrecenben, Győrben, Szegeden, Székesfehérváron és Pécsen tanulhatnak nálunk. A tanfolyam végére biztos tudás birtokában és 2-feldolgozott könyv tapasztalatával kezdhetsz bele az otthoni gyakorlásba.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A villámolvasás nem csodaszer, neked kell. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A virágkötő alkalmassá váljon – dísznövénytermesztő, virágkötő üzemben, virágárusító standon, pavilonban, virágüzletben – virágkötészeti tevékenység végzésére. Szakmai irányítás mellett legyen alkalmas eladói munkakör ellátására, valamint a saját maga álltal előállított virágkötészeti kompozíciók.


Virágkötő tanfolyam győr

A szakképesítés irányítói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések