2020. december 8., kedd

Zsidó faviccek

Zsidó faviccek

Zsidó viccek Kedvencekhez Ser. A zsidó kisgyerek katolikus gimnáziumban tanul. New Yorkban egy öreg zsidó asszony centért perecet árul egy utca sarkán. Egy fiatal ügyvéd minden délben arra megy, leteszi a negyeddollárost a kis asztalra, de nem vesz el a perecet.


Zsidó faviccek

A férfi nem szól soha semmit, ott hagyja a pénzt és továbbmegy. Egyik nap utánaszól az asszony: - Uram! Fárasztó Faviccek Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma!


Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!


Legjobb, top viccek, napi viccek 105. A professzor szobájában van a vizsga. Ott látható egy madárkalitka, amiben ül egy rúdon madár, egy kendővel úgy letakarva, hogy csak a lábuk látszik ki. Jó lenne mindig megkapni a hét legjobb vicceit e-mail-ben? Ingyen van, csak kérned kell!


Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta. A baj csak az hogy, nagyon ritka vércsoportja van és egész Arábiában nincs olyan ember, akinek ilyen lenne. Feladnak egy hirdetést a világ összes országában, hogy donort keresnek, kivéve Izraelben, mert a sejknek zsidó vér nem kell. Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vez.


Miért van az Auschwitz-i lágerban a zuhanyró. Viccek korlátlan mennyiségben. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk.


Kijön a házból Eva Braun és így szól:-Adolf! Kész a vacsora, jöhetsz enni, ha befejezted a Tetrist! Adolf Hitler kopogtat a pokol kapuján. Az ördög, mikor megtudja, ki vár bebocsátásra, azt mondja neki: - Sajnos, nálam telt ház van.


Léteznek a cigányvicceken kívül szőke nős, zsidó , székely, nyuszikás, stb viccek is. Aki nem érti a viccet, az nálam a no comment kategória. Székely bácsi sakkozik a lovával.


Ezt látva átszól a szomszéd: - A csudába, magának ilyen okos lova van? Egy forró nyári napon két munkás az út szélén egy mély gödröt ás. Az egyik elégedetlenkedni kezd: - Te, haver, szerinted miért van az, hogy míg mi itt a tűző napon hajtjuk magunkat, addig a főnök ott az árnyékban üldögélhet?


Zsidó faviccek

Csupa jó, válogatott vicc! Vicc eredetű szólások, közhelyek Pesti viccek a szocializmus idején - ketezer. Az ABC amerikai televíziós társaság Lost c. Kate Austen-t játssza, s ez a szerepe tette őt ismertté.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések