2020. december 22., kedd

Zenés vacsoraest

Izraeli zenés , táncos vacsoraest , Hozam Klub Étterem, Mária út 27. Gizi Csárda-Fogadó, Zenés vacsoraest. Kedves Érdeklődő Vendégeink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az eseményre MINDEN JEGY ELKELT!


Zenés -táncos vacsoraestünkre a Nautilussal. La Guna étterem zenés vacsoraest. A minőségért elnézést kérek! Aranyhordó Éttemben zenés vacsoraestet tart a Delta Rock Band.


Belépéshez asztalfoglalás szükséges, amelyet óráig tartanak fenn. Vacsora órától, zene órától. Azok számára, akik szeretik a 60-as, 70-es évek tánczenéjét, és emlékeznek a hajdani egyetemi klubok sztárzenekarára, a Nautilus Bandre.


MESTER VACSORAEST - Zenés gyertyafényes pezsgős vacsora-Július 14. Mária napi zenés vacsoraest nem csak Máriáknak. Frank Sinatra dalokat énekel Gájer Bálint a Miskolc Dixieland közreműködésével. A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvényre fős asztalokat nem, vagy kizárólag az oldaltermekben tudunk biztosítani.


A jegyek megváltása elővételben szükséges. Vastag Csaba zenés vacsoraestre invitálja a vendégeit. Foglaljon asztalt időben, ha barátaival vagy családjával szeretnének részesei lenni a remek koncertnek!


Bízza a Paripa Csárdára karácsonyi menüjét és. Nagy sikerű, zenés- táncos estjeiken a ’70-es évek legnagyobb slágereinek felidézésével teremtenek fergeteges hangulatot. Közkívánatra az idén is útjára indítjuk a nagy sikerű zenés -táncos vacsoraestjeinket. A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással. A szilveszteri vacsora 19:30-kor egy pohár üdvözlő pezsgővel veszi kezdetét.


Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Nyíregyiek - Nyíregyházi közösségi és információs oldal. Teremtsünk meg együtt egy színes városi oldalt és klubot! Egy jó közösség akkor alakul ki, ha van közös téma, ha vannak közös programok és célok, ha a közösség tagjai szeretik és megértik egymást, ha keresik a kapcsolódási pontokat.


Zenés vacsoraest

A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián. Nagy sikerű, zenés - táncos estjeiken a ’70-es évek legnagyobb slágereinek felidézésével teremtenek fergeteges hangulatot. Bard Theme by Royal-Flush Back to top.


Február 10-én, szombaton zenés farsangi vacsoraestet tartanak a balatonfüredi Koczor Pincészetben, amelyen a pincészet borai mellett fellép Fritz Béla és Jehoda Ferenc. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. KlubSirály Csónakház – Fogoly u. Százhalombatta kertvárosában, Dunafüreden. Siklósi és környékbeli (villányi, harkányi, Siklósi Vár) programok folyamatosan frissítve, mobilon is! Ft A vacsorás jeggyel rendelkezők a földszinten, a vacsora nélküli belépővel rendelkezők a galérián foglalhatják el helyeiket.


Zenés vacsoraest

Hidd el, nem lesz, ha ezt meglátod! November 9-én órától izgalmas belga vacsoraest lesz a Pezsgőház étteremben. A belga konyha remekeit a Művész Presszó kézműves söreivel lehet kísérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések