2018. március 15., csütörtök

Csi miami helyszínelők 8 évad 12 rész

Csi miami helyszínelők 8 évad 12 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A floridaiak feje Horatio H. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. A világ egyik legnépszerűbb popsztárját, Főnixet felgyújtják a színpadon a legnagyobb őrjöngés közepette.


Csi miami helyszínelők 8 évad 12 rész

Egy fiatal férfi talpig véresen, sokkos állapotban kóborol a városi forgalomban. Please try again later. Az aktuális rész ismertetője: Horatio a múltjával foglalatoskodik.


Mindeközben a többiek azon dolgoznak, hogy megmentsék Calleigh-t az elrablóitól. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági.


Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját. A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. Az Amerikában igen népszerű The Who együttes dalából vágták össze a CSI Las Vegas sorozat főcímdalát, Pete Townshend előadásában. A valaha volt legpusztítóbb vírus.


Ismerd meg Marcipánt, a cicát, és kövesd végig a mindennapjait! Egy fantasztikus oldal a az Árva angyal című sorozatról! Tudj meg mindent Sebestyén Balázsról! Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is. Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája tele van mindenféle fura szerzeménnyel (például tartósított disznóembrió).


Csi miami helyszínelők 8 évad 12 rész

Országos kulturális programmagazin - est. Archer részek ingyen, online letöltés nélkül. One Piece részek ingyen, online letöltés nélkül. Do You Remember the First Time?


Vámpírnaplók részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz? Magyar felirattal - evad. Snoop Dogg - Boyfriend - evad.


HosszuPuska Subtitles - Feliratok letöltése minden mennyiségben! Miami helyszínelők Csi Miami. THE US GOVERNMENT WITH LADY GAGA AND WITH THE HUNGARIAN GOVERNMENT DO MEDICAL EXPERIMENT IN MY LIFE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések