2018. március 12., hétfő

Szakítás után írni

Mit tegyünk szakítás után – további ötletek. A későbbiekben még biztosan írni fogok az elválás témájáról, hiszen nagyon-nagyon sok embernek vannak gondjai ezen a téren. Mára viszont legyen elég ennyi.


O Remélem, tudtam egy kicsit segíteni azoknak az olvasóimnak, akik érintettek ebben az ügyben. Szakítás utáni zenét tudnátok írni ? A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Gyakorlatilag ott sír, ahol senki sem látja: este, amikor nincs kihez bújni, a mosdóban a munkahelyen, egy munkahelyi konfliktus után , mert nincs kit felhívni telefonon, vagy a bevásárló központ mosdójában, mert szembesül azzal, hogy rengeteg a nála szebb, fiatalabb, okosabb nő. Dobott a csaj de én még szeretem.


Egy kisebb doktori disszertációt lehetne írni arról, hogy mit tegyünk szakítás után annak érdekében, hogy legalább egy kicsit jobban érezzük magunkat… így hát álljon itt olyan tanács, amelyet érdemes megfogadni ebben a nehéz a helyzetben. Skip trial month free. Unsubscribe from Tabuk nélkül?


Szakítás után írni

Habár elsőre pszichológiailag egészségtelennek tűnik, a megfelelő mértékű tagadás valójában hasznos része a gyógyulás folyamatának. Ha olyankor szembesülünk a tényekkel teljes valójukban, mikor készen állunk rájuk, képesek leszünk feldolgozni őket – közvetlenül a szakítás után még nem tartunk ott. Fel kell írni egy papírra minden jó tulajdonságát az exünknek. Mindent, ami külsőleg és belsőleg tetszett benne, ami miatt értékesnek tartottuk őt. Ezek után azt is össze kell gyűjteni és papírra vetni, hogy mit nem kedveltünk benne.


Végül, de nem utolsósorban az a lista következik, hogy mi a jövőképünk. Nekem is kell idő, de egy idő múlva azonban elkezdem élvezni az apró örömöket. Szépen fokozatosan kell.


A nárcisztikusok meg különösen jól tudják hatalmi eszközként használni a szexet is: azt akarják, hogy akarják őket. Ehhez manipulatív módon gerjeszti a vágyadat iránta és méri ki patikamérlegen, hogy mennyit kaphatsz belőle, fenntartva a vágyakozást. Ez szakítás után is fenntarthatja a szexuális vágyat iránta. A hetedik témának külön bekezdést szentel a szakértő, ez pedig az új kapcsolatba belépés.


Ez az egyetlen pont, ahol őszintén szólva nem túl meggyőző a pszichológusnő érvelése, hogy nehezebb a férfiaknak, hiszen pont azt mondja, hogy a férfiak a statisztikák szerint mégiscsak nagyobb arányban kezdenek új kapcsolatot a szakítás után. Tehát, ha ráébredtél, hogy az álmaid helyett, most egy olyan kapcsolatot alakítottál ki – szakítás után x idővel – az exeddel, ami nem felel meg az igényeidnek, akkor bizony változtatnod kell! Nem lehet egyszerre megmaradni egy “nem jó” kapcsolatban, és meg is változtatni azt! Rengeteg felület áll a rendelkezésünkre ebben a mai digitális világban a kommunikációra, de szakítás után NE legyen semmilyen interakció közted és az exed között!


Neked is az lesz a legjobb, ha nem követed ezeken a felületeken, hogy mi van vele. Kihatással voltak arra a személyre, aki végül lett belőled - pont, mint az exed. Nem baj, hogy csak egyetlen fejezet volt az életedben, hiszen még nagyon sok oldal van hátra életed könyvéből. Egy videóm már került ki a blogra erre a kérdésre reflektálva, de ott inkább a szakítás , a gyászfeldolgozás és az „elengedés”, mint téma lett kihangsúlyozva, illetve ezek lélektani vonzatai, következményei. Most arról szeretnék beszélni, pontosabban írni , hogy mit is.


Ha nincs kinek elmondani a fájdalmadat és nem tudsz beszélni senkinek szakítás után a depressziódról, akkor írd le, hogy melyik nap mit érzel, milyen gondolatok vannak a fejedben, hogyan látod a dolgokat. Hetente ellenőriz hogy változtak-e az érzelmei javult-e már a kedélyállapotod. Sicc szakítás utáni depresszió!


Két éve egy szakítás után , egy éves kapcsolattal a hátam mögött, ahol volt szó összeköltözésről,közös tervekről, közös gyermekről, kikészültem. Annyira, hogy meg akartam halni. Ez valami nagyon erős vágy lehetett, többször ki is mondtam, hogy nincs értelme így az életemnek. Az ég elküldte a megoldást.


Pozitív és negatív tapasztalataim Így lehet elköteleződni és függetlennek maradni egyszerre Pál Feri atya szerint Feldmár szerint létezik. Gyerekkorom óta érdekel az újságírás, már kislányként is anyukám női magazinjait lapozgattam. Amint megtanultam írni , meséket és különböző újságokat készítettem a családomnak, aztán egy idő után egyértelművé vált, hogy ezzel szeretnék majd foglalkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések