2018. március 20., kedd

Hiányzol mint vicces

Hiányzol , mint mókusnak az erdőtüz! Kipofozom a lakást,veled kezdem! Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és szállhatsz! Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el. Olyan hülye vagy, hogy ha ló lennél, tolnád a szekeret.


Hiányzol mint vicces

Nehogy már a befött tegye el a nagymamát. Hátbavágta, mint vakondot a rotációs kapa. Nem rá tartozik, hogy nélküle csak tengődöm, hogy mellette, általa virulok ki.


Nem kötöm az orrára, hogy távolléte majdnem olyan szorongást kelt bennem, mint a fogorvos várószobájában, ülő páciensben a rendelőből kiszűrődő hangok: a villanyfúró sivítása és a soros áldozat metsző sikolyai. A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget – de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab: hiányzik a másik fele. Erdô mélyén dús fa lombját, fújja még a szél, Egyedül csak én nem értem, mirôl mit beszél.


Bánatomban forgolódok, görnyedek a földre, Egyszer megígértem szeretni foglak mindörökre. Keves vagy mint Gyozike showban a Ghote idézet. Hianyzol mint tanyarol villany. Kevés vagy mint Medvesajtban a brummogás.


Olyan büdös vagy hogy a görények sirva könyörögnek a receptért. Vicces SMS Kedvencekhez Ser. Szemed zöl hajad barna, pöcsö mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz szago mint a döglött borz. Tudom, hogy nincs olyan bicepszem, mint Stallonenak, olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint.


Már most hiányzol , de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel. A néhány nap alatt, amit együtt töltöttünk, te lettél az álmom. Rómeó és Júlia kicsit másképp Kar: Két nagy család élt a szép Veronába Ez lesz a szín, utunk ide vezet Rómeó nem nyúlhatott Júliához, Mert nem kapott szabad kezet De Ő megtette ezt, s ahogy írva volt, Megrázta Őt a 3Volt. Silver nevű felhasználó töltötte fel a(z) vicces kategóriába. Ha kinézek az ablakon látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajom, azt felelneHIÁNYZOL NEKEM!


Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sokezer csillag fénye, köztük én is ott leszek, s nézek le rá onnan kívánok neked jó éjszakát! Itt az éjjel, és te nem vagy már velem, hogy fogd a két kezem, ugy mint régen, és ha hívlak, tudom, senki nem felel, csak egy elfelejtett dal sír a szélben. Amikor hiányzol akkor hiába nézek szét a világban mindenhol csak téged látlak.


Ettől kezdve látszólag semmi másra nem vágysz, mint hogy hozzáérj, megölel sőt a szád a szájához szoríts ami - mondjuk meg őszintén - nem egy higiénikus dolog. A felsorolt tünetegyüttest nevezi szerelemnek az emberiség abban a hitben, hogy ennek az érzésnek, lelki és biológiai okok miatt nem lehet ellenállni. Csókod izét már alig várom csak te vagy kire vágyom! Szeretlek, mint pingvin a fagyot. SMS-Porta oldalunkon kedvedre válogathatsz, választhatsz a legjobb, legnépszerűbb sms-ek, idézetek közül.


Kategorizálva találhatod meg a karácsonyi, névnapi, születésnapi, szerelmes, újévi, szilveszteri, vicces , humoros idézeteket, üzeneteket. Nekem a Te hiányod olyan mint a tüdőmnek a levegő,a szívemnek a Te szívenélküled még az élet se élet. Fontosságod létemmé vált,mert kellesz nekem,hogy ne legyen hiány érzetem. Egyszer eljön a nap, hogy megkérded : Mit szeretek jobban az életet vagy téged? Mikor azt felelem az életet Te otthagysz nem várod meg, hogy elmondjam az életem TE vagy!


Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom, mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok, mint Lassie! Olvaszd ki szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből! Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Mint egymást kioltó s tápláló két elem, fáj ha vagy, s még jobban ha nem.


Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más is szereti, olyan aki el is érheti. Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden ami te vagy. Szükségem van a napra,a csillagokra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, Rád pedig örökké!


Hiányzol mint vicces

Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni. Ha itt lennél és megkérdezné mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések