2019. december 20., péntek

Szilveszter gyulán 2019

Már szállás teltházas. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Frissüljön fel termálvizes medencénkben, regenerálja az év közbeni hajtás után szervezetét gyógyvizes medencénkben!


Szilveszter gyulán 2019

Szeretnénk segíteni abban, hogy az új évet kipihenten kezdje, ezért a szállodákban szokásos órai távozás helyett, mi a távozás. Csukja be a szemét, és képzelje el a következőket: hideg tél van, kint fúj a szél, esik a hó vagy az eső, de bent csodaszép, exkluzív környezetben kellemes meleg bizserget. Szilveszter Gyulán , gyulai szilveszteri ajánlatok. Wellness szállodák szilveszterre akciós csomagban éjszakára és éjszakára.


Családi élmények Gyulán ! A Várfürdő közelében szállások gyulán – Aqua Hotel Gyula Superior – Corvin Hotel Gyula – Meseház Apartman Gyula. TOLDI hét Hétfőtől péntekig minden nap 11:órától a Gyulán készített Toldi című filmet tekinthetik meg a gyulai diákok. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. A felnőtt nézőinknek október 16-án (szerdán) és október 18-án (pénteken) este órai kezdettel. Wellness hétvégi csomagajánlatok családoknak a vizek városában, Gyulán.


Az aktuális ajánlat esetében is elöfordulhat, hogy az Ön által igényelt időszakra a választott szálláshely előleg befizetési határidővel már foglalt legyen. Ha a kiváló hazai borokra és izgalmas Jazz dallamokra fókuszálnátok, házibulik és giga rendezvények helyett vonuljatok el egy menő helyre és egyetek végig egy degusztációs menüt majd táncoljatok hajnalig! Gyulai Várfürdő a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel.


A csomópont a Béke sugárút felé a Bacsó Béla utcán és a Jókai Mór utcán, az Ajtóssy utca felé pedig az Ady Endre utcán és a Jókai Mór utcán kerülhető ki. On this New Year’s Eve we are setting out on a taste and time trip in the Gellért where even the tables will dance to the music of Feró Nagy, Viki Marót and the Nova Kultúr, Cini Zalatnay, Andi Szulák and the Old Boys and the programmes will spread good cheer and put a smile on everyone’s face. Bulizz nálunk az év legcsillogóbb éjszakáján, és legyen ez a szilveszter más, mint a többi Töltsd úgy az év utolsó napjait, ahogy megérdemled: páratlan wellness- és gasztro-élményekkel, meglepetésprogramokkal és igazi partihangulattal.


Szilveszter gyulán 2019

Ha még nem talált programot, szállást magának, nézze meg az alábbi lehetőségeket. Kérjük, lehetőség szerint telefonon érdeklődjön, mert a szabad helyek már csak korlátozott számban érhetők el. Valamint kérjük, telefonban hivatkozzon ránk, hogy az Erdélyi Utazás oldalon olvasta az ajánlatot.


Gyulai páros csobbanás - ősz a Hőforrás Hotelben. Tiktakolva jár az óra – pergeti a perceket, mutatója nesztelenül éjfél felé lépeget. Mesesarok mese kicsiknek és nagyoknak. Az alábbi wellness csomagok ajánlott árának felső induló értéke maximum 10. Ft, így még könnyebben megtalálhatja a kívánt olcsó wellness hétvégét, vagy akciós hétköznapot, ünnepi csomagot, last minute ajánlatot.


Kálmán Imre Kulturális Központ Minden érdeklődőt, népzenét és néptáncot kedvelő, kezdő illetve újrakezdő felnőtt táncost vár a Balaton Táncegyüttes minden héten szerdán, 18. Siófokon, a régi könyvtár helyén lévő próbateremben. Feltöltődés, kikapcsolódás az egész családnak Gyulán ! Nem csak főszezonban, utószezonban ősszel és télen is remek kikapcsolódási helyszín Gyula.


Kis ékszerdoboz, a vendégek által egyre kedveltebb város, színházi programokkal, városi standard programokkal, kóstolókkal, városlátogatással, hintózással várják az. Fedezd fel sinku_ szilveszter nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Boldog új évet, Újév és Rajzok. Buszjáratok is indulnak a környező településekről.


Kevesen tudják, de Gyulán immár majd évszázados hagyománya van a sör készítésének. Késő őszi napon kerestük fel a párommal Gyulán a Várfürdőt. Az időjárás remek volt a kinti medencék használatához is.


Ikonikus környezet, lélegzetelállító panorámák a Halászbástyára, a Dunára és a fényárban úszó Parlamentre, elegáns és kényelmes szállodai enteriőr, megújult étterem, csábító falatok. Szallasguru Black Friday kampány ideje alatt foglaltok! Kiváló karácsonyi ajándék, ha utazási utalványt vásároltok, azaz utazást ajándékoztok szeretteiteknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések