2019. december 3., kedd

Vágyakozás hiányzol

Vágyakozás hiányzol

Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! See actions taken by the people who manage and post content. Yet, it ought to be obvious that good music generally occupies a higher plane that mere politics. Itt ülök egyedül, földön kuporodva.


Várom, hogy valaki vállam simogassa. Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, úgy vágyom Rád minden percében a napnak! Hiányzol Beküldő: idézetek.


Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd. Kéz a kézben sétálnék felhők közt veled az érzés mint szájamban olvadó édes méz mint mikor tavasszal jő s ébred a kikelet Ó,ha adnád keze a pokol is megirigyelné. Még mindig hiányzol , minden nap gondolok rá Minden percben fognám kezedet, csókolnám a szád.


Megtanultam szeretni, és te segítettél ebben, Még mindig szeretlek, nem tudom kifejezni szebben. Csókod izét már alig várom csak te vagy kire vágyom! Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Amikor hiányzol akkor hiába nézek szét a világban mindenhol csak téged látlak.


Valahol azt tartják, hogy ha sokat gondolsz valakire, azt megérzi. A szívemnek vagy egy kicsi, de nagyon lényeges darabja, amelyet talán nem látok többé. Kérdeze hogy hiányzol -e? Mint forró takaró, hideg éjszakába.


Mint hal vágyik a hűs habokba, kérdeze hogy vágyom-e rád? Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ( sütiket ) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. HUNGAROTON RECORDS LTD. Veled szeretném Márió leélni az életem, senki mással nem.


Húsz év múlva nem akarom azt, hogy csak egy név legyek a múltadban. Magányomat gondolatod töri meg, Bearanyozod minden percemet. Elvetted már teljesen az eszemet, Az hiszem, szeretlek,téged szeretlek.


Vágyakozás hiányzol

Fekszem a réten, az eget nézem Behunyom szemem, és a csókod érzem Markolom a füvet, mintha a kezed lenne Üresek a napjaim, megőrülök benne. Vágyakozás Beküldő: idézetek. Nézte a vele szemben ülő, mindegyre vonzóbbnak tetsző férfit, s annak cirógató, dédelgető, leruhátlanító tekintete láttán valamennyi pórusa, hajlata, zegzuga, sejtje felparázslott. A vágyakozás súlyától, Csukódik le a szemem este,. HIÁNYZOL Porlepte úton Csillaglepte úton Járok egyedül, nélküled.


Az egész és fél évvel ezelött kezdödött. Amikor keztük a sulit egyből szembetünt egy jóképű pasi. Hazudtam másoknak, hazudtam eleget. Elmondtam százszor, hogy minden frankó és kerek.


Vágyakozás hiányzol

Nem voltam más, csak egy szélhámos kis gyerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések