2019. december 19., csütörtök

Vacsora élőzenével

Vacsora élőzenével

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.


Ha a születésnapján vesz részt a programon, vendégünk egy pálinkára, vagy üdítőre a hajón. Hajós programunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra. A jegy egy köszöntő italt és egy második pohár italt tartalmaz, ami üdítő, bor vagy sör.


A jegyvásárlásnál kérjük figyelembe venni, hogy a vacsorára érkező vendégeket a hajón máshol látjuk vendégül, mint azokat a vendégeket. Vacsora , Késő éjszakai, Reggeli, Rezervátumok Környék: V. Sétahajózás vacsorával és élőzenével a dunán. A órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Foglaljon asztalt on-line hitelkártya NÉLKÜL, fizessen késöbb a helyszínen készpénzzel, SZÉP-kártyával vagy bankártyával! Hajós városnézés gyertyafényes vacsorával.


Vacsora élőzenével

Fenséges vacsora , varázslatos fényben úszó dunai panoráma és élő zongorás műsor garantálja a felhőtlen szórakozást az év utolsó éjszakáján. Pontban éjfélkor a Parlament előtt, Duna közepéről koccinthatunk együtt, miközben megcsodálhatjuk az ünnepi tűzijátékot. Több millió eladott jegy évente, és sok millió elégedett látogató. Magyaros étterem a belváros szívében.


Töltsön el egy pihentető napot a Széchenyi fürdőben, majd este tartson velünk, és csodálja meg hajónkról az esti fényben úszó budapesti panorámát egy gyertyafényes vacsora társaságában. A háttérzenét élőben a híres Hungária Népi Együttes prímás triója biztosítja. Pisztáciás fehércsokoládé tortánk a Te szívedbe is hamar belopja majd magát. Tökéletes választás vacsora vagy ebéd után, de akár kávé mellé is!


A vacsora hangulatát élőzene teszi teljessé, így megszólalnak az egyes Champagne-okhoz ajánlott zenei darabok, a Liszt étterem séfje pedig kizárólag erre az alkalomra alkotta meg az italokhoz harmonizáló menüt. Következő eseményünk: Krug Champagne vacsora. Programunk vacsora nélkül is meglátogatható. Ha “italos” jegyet vásárol, akkor egy pohár pezsgő és egy újabb pohár innivaló kíséretében csodálhatja meg a budapesti fényeket. A program egyedi atmoszféráját egy tehetséges cimbalomművésszel kiegészített háromtagú vonószenekar szolgáltatja.


December 31-én szilveszteri Gála- vacsora élőzenével , táncos programokkal, tombolával, éjféli büfével, INGYENES WiFi internet csatlakozási lehetőség. Ismerkedés a középkori várossal: Santa Croce templom – benne Michelangelo sírjával, Palazzo Vecchio, a Dóm monumentális épülete. Séta az Arno partján, a Ponte Vecchio-n. Visszatérve szálláshelyünkre, az esti programra készülődünk. Szilveszteri ünnepi vacsora előzenével, itallal a szálloda éttermében.


Az italos opciót a jegyek Kosárba tétele után, az ár alatt megjelenő legörgető sávban lehet kiválasztani. Gyertyafényes vacsora a Dunán Töltsön el egy felejthetetlen estét legújabb hajónk fedélzetén! Valentin napi romantikus vacsora élőzenével a Columbus Hajón. A Columbus Hajó tökéletes helyszín az ünneplésre!


Svédasztalos vacsora élőzenével Szeretettel várjuk április 16-án órától élőzenés svédasztalos vacsorára. Nincs találat a keresésre. A pesti Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén áll a Columbus Hajó, ahol Tobai Róbert séf a modern, nemzetközi konyha ételeivel és jellegzetes magyaros ízekkel várja a kulináris élvezetek kedvel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések