2019. december 3., kedd

Xvi kerület augusztus 20 programok

Xvi kerület augusztus 20 programok

Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! Szent István napját, az államalapítás ünnepét idén is kulturális programokkal köszönti a Kertváros, az Erzsébetligeti Színház szervezésében, az önkormányzat előtti Havashalom parkban. A Govinda éttermek palettáján szerepelnek hagyományos indiai fogások, lakto-vegetáriánus és vegán ételek, amelyek hús-, hal-, tojás-, gomba és hagymamentesek.


Az Erzsébetligeti Színház – Corvin Művelődési Ház a XVI. Fejlődő Kertváros gyöngyszeme az Erzsébet liget kellős közepén. A színház különlegessége, hogy a színházi előadások szünetében az üvegfolyosóra kilépve a liget üdítő panorámája fogadja a nézőket, jó idő esetén pedig a park nyújt.


Beszédes rajzokcímmel most a felnőttek részére szóló rajzvizsgálattal egybekötött önismeret fejlesztési program ELINDULT. A órás alkalom október 28án, hétfőn 17órakor kezdődik. A Corvin Művelődési ház weboldala.


Xvi kerület augusztus 20 programok

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Az aktuális családi programokat itt találod! Az intézmények programjait megtalálja a naptárban (jobb oldalt). Minden, ami a városban történik. A programot Ecsedi Gyula elnök nyitotta meg, majd átadta a szót Horváth Tamás polgármesternek, aki ismertette a megjelent vállalkozókkal a kerület eddigi fejlesztéseit, illetve felvázolta, hogy milyen innovatív megoldások várhatóak a jövőben.


Augusztus -án, az önkormányzat előtti parkban rendezi meg Szent István-napi ünnepségét a XVI. Azok oldala, akik itt laknak, itt dolgoznak vagy csak. Rákosmente - ittlakunk. Idén is változatos ünnepi programokkal várják az érdeklődőket augusztus -án, több budapesti helyszínen. Október 19-én, szombaton órától az Új Színházban A palacsintás király – meseelőadás premierét nézhetitek meg.


A palacsinta a desszertek királya, a királyok desszertje, nem csoda hát, ha mindenki szereti. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Sporttehetsége elismerések átadása. Koronakert Ettere16.


KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA XXIII. A rendszer a veszélyes ipari üzemek környezetében bekövetkezett balesetekre tud figyelmeztetni. Duna-parti építési szabályzat.


Budapest, Bánya utca 37. Kedvezmény a jódos-sósba. Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi. Apa és fia együtt árulta a drogot.


Augusztus 5-én, hétfőn délelőtt órakor csökkentett üzemű (úgynevezett morgató) szirénapróba lesz a kerületben is. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. November 17-én újra a koraszülötteket jelképező lila színbe borulnak a hazai középületek a koraszülöttek világnapja alkalmából, előtte való nap, szombaton ingyenes családi programok is várják az érintetteket és érdeklődőket.


Xvi kerület augusztus 20 programok

Az állandó foglalkozások után minden nap más és más izgalmas programok várnak rád a XVI. Programok : – sakkjáték. A táborba maximum gyermeket várunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések