2017. január 6., péntek

Eladó ház borsodbóta

Eladó ház borsodbóta

Havonta több millióan választják az ingatlan. A szuterénben szoba méretű helyiség amely külön lakótérként használható, valamint kazánház található. Az épület utcafronti üzlethelységre, lakóházra és melléképületre tagolódik, melyben két beállós garázs található.


Borsodbótai eladó ház az ingatlanbazar. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is.


A lelkes település mellékutcájában fekvő tehermentes ingatlan nagy telekkel rendelkezik,melyen kert és melléképületek találhatók. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló.


Bükkzsérci eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! Ingyenes hirdetések a Jófogás. M Ft Ózd Óz Kistó alapterület 98. Eladó ingatlan kínálatunk családi ház 7. Miskolcon, az Újgyőri Főtér közelében, a Tátra utcában eladó , egy hangulatos 75nm-es, szobás családi ház. Az ingatlan 3nm-es pihenőkerttel rendelkezik, ahol db garázs, és egy kerti konyha.


További képek megtekintése (15). Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Mezőkövesden eladó egy 4m2-es telken lévő 154m2-es, összkomfortos családi ház.


Ezen az oldalon láthatja az összes borsodbótai eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Magyarországi vidéki házak.


A környezethez jól igazodó vidéki házak. Természetes építőanyagokból, hagyományos módon. ELADÓ ÚJ, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ 2- lakásos ikerház, Sopron dinamikusan fejlődő kertvárosi lakóparkjában, a kutya-hegyen (Barabits Elemér u.).


Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét! Folyamatos ingyenes hirdetési lehetőség. Ingatlanok típusa: ingatlanok. Debrecen Szabadság telepen, (Lahner utcához közel) amerikai típusú családi ház eladó ! Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt.


Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Kétegyháza, Nagy Sándor u. A kúriát hektáros park veszi körül, valamint a kúriához tartozik a hektáron elhelyezkedő gondnoki lakás, ló befogadására alkalmas istálló és hektáros kivett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések