2017. január 23., hétfő

Eladó ház inárcs harmat utca

Munkahelyváltozás miatt, tulajdonostól eladó egy csodálatos mediterrán házikó, amely. KÉREM, INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK, KÖSZÖNÖM! Tulajdonostól eladó egy csodálatos mediterrán házikó, amely Budapest vonzáskörzetében.


Eladó ház inárcs harmat utca

Az ingatlan cm-es Phoroterm téglából épült cm-es külső szigeteléssel. A ház Norvég technológiával épül, energetikai. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Eladó házat keresel Inárcson?


Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Inárcs központjában, de csendes mellékutcában eladó egy m2-es, szobás, jó állapotú családi ház , mely még szobával bővíthető az m2-es tető térben!


Eladó ház inárcs harmat utca

A családi ház bútorozottan eladó , teher mentes és azonnal költözhető! Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Autóbeállási lehetőség van , ezen felül fedett autóbeálló , illetve kerti tároló került kiépítésre.


A pince m2-s gépkocsi beállási lehetőséggel. Harmat utca , m2-es, távfűtés, utca nézetű. Inárcs , Dabasi kistérség, ingatlan, eladó , ház , m 9. Az Örs Vezér tértől percre, Budapest X. A lakás nagy szobája csendes kertre néz! Az egyik félszoba erkélyes.


A közös költség tartalmazza a vízdíjat is. Inárcs településen 3m² alapterületű családi ház eladó. Eladásra kínálunk Inárcson, kiváló közlekedéssel a Népligetbe (perc busszal, vonattal kb. 1óra a Nyugati.pu.), Budapesttől percre autóval, az M5. Sülysáp központi részén eladó egy 1nm-es, szobás, két generációs, külön bejáratú családi ház ! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Balla Ingatlaniroda ingatlan kínálata. A ház szobával és 8m²-es telekkel rendelkezik. Az Ön által megtekintett eladó Budapest, X. A téglalakásról db kép tekinthető meg.


A környék ellátottsága kitűnő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések