2017. január 13., péntek

Tatai derítő tó 24 es faház

A hely kiválóan alkalmas munkahelyi 2-10-fős csoportok kényelmes elhelyezésére, tanfolyamok, trainingek megrendezésére is. A személyes találkozás után a kulcsok átadásra kerülnek. Kérjük a felszerelések, bútorok rendel-tetésszerű haszná-latát, megóvását. Az alsó szinten egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található.


Tatai derítő tó 24 es faház

A felső szinten fő részére alkalmas fekhely (matrac) található. Please try again later. Mivel a tó teljes területe természetvédelmi terület, így autóját csak az erre kijelölt parkolóban tárolhatja. A csomagok behordásához bérelhet kézikocsit 3Ft-ért órára. A tavon faházak is bérelhetők: 6. Ft-ig órára (a megbeszélt érkezési időtől számítva).


Nagyon jó lehetőség az öböl a horgászatra. Aki viszont a stégről szeretne horgászni, annak ajánlom a házhoz tartozó stéget, vagy a hosszú horgászstéget, amelyet a házhoz tartozó stégről lehet megdobni. Akkoriban még nem sokan gondolták volna, hogy ez a tó ilyen sok élményt fog nyújtani a horgászoknak, hiszen ez sokadrangú szempont volt. Szerencsére a fák kivágása nélkül hozták létre, így megmaradt a mederben minden olyan természetes búvóhely, ami kedvelt élőhelye a halaknak. Felső tó Don Carp Lake Bontovai Horgásztó Kiskorpádi Szigetestó -Koiország Harsányi horgásztó Merenye Goslawice Carp Lake Etang la Planchette Carpcenter Laguna Blu Cavagnac lake Bajánsenyei horgásztó Nádudvari Tőzeges Tó Öreghegyi bánya- tó Mocsai Király Ponty horgásztó Derekegyházi bojlis tó Katlov lake Delous Jezero.


DerÍtő - Tó : DerÍtő - Tó 24. Egyéb szálláshely: év hónap. Itt egy földút vezet a tó partjáig, ahol is a parkolás kötelező és díjtalan. Kisgyermekes családok számára is előnyös elrendezésű faház kiadó horgászatra, pihenésre, nyaralásra. Derítő - tó , 42- es faház kiadó.


Fő hala a ponty, de előfordul itt a Magyarország állóvizeiben megtalálható összes halfajta is. A tó kiemelt természetvédelmi és nemzetközi madárvédelmi terület. Igényes, összkomfortos: felszerelt konyha, kinyitható bőrkanapék, fürdőszoba fürdőkáddal, klíma, UPC, csónak (motor nélkül) tartozik a házhoz.


Parkolás a ház mögötti parkolóban lehetséges. A 10- es vagy M1- es útról Vértesszőlős után balra kell lehajtaniuk, ha úgy döntenek, hogy letesztelik a tatai uszonyosok tűrőképességét. A Tatára érkezőt varázslatos táj fogadja.


Tájékoztatunk, hogy oldalunk cookie-kat használ, melyek kereskedelmi célokat szolgálnak. Oldalunk használatával hozzájárulsz, hogy az eszközödön cookie-kat tároljunk és azokhoz hozzáférjünk. Am voltam ott már párszor. Pontyot is :) De lent voltam idén 2szer is. De csak 5kg-os amúrt fogtam.


Régóta járok ide, idestova éve. A Tatai derítő tó hektáros és bátran kijelenthetem, hogy akadós! A magas partra járok, főleg mert ott nincs akkora tömeg és tapasztalataim szerint arra vannak a nagyobbak:) A 2- es kép a stégekről fényképezve mutatja a magaspartot az 5-ös kép meg már onnan van fényképezve. A közel hektáros területen két, halfajokban gazdag tó helyezkedik el.


Az elsődleges szempont az volt, hogy az Által-ér itt tegye le a hordalékát. Vár, Öreg- tó , Cseke- tó és Angolpark, egyéb múzeumok. Tatabányán található Gyémánt-fürdőt és a vértesszőlősi ősember leletek sem maradhatnak ki. Ebben a barátságos kisvárosban és környékén egyszerre adott minden a sporthoz, természetjáráshoz, városnézéshez, wellnesshez. Amely nm saját stéggel.


A faház a földszinten egylégterű konyha-étkező és zuhanyfülkés fürdő található. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. A lenti nm- es fürdőszobában található infra zuhanykabin, a csatlakoztatott telefonnal ,rádiósbeépítéssel, gőz és hangulatvilágítással az elfoglalt emberek számára is megfelelő kényelmet biztosít.


A földszinten a 2nm- es klímával ellátott nappaliból egy 2nm- es télikertbe léphetünk ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések