2017. január 11., szerda

Eladó ház hódmezővásárhely galamb utca

A családi házról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m², míg a hozzá tartozó teleké 6m². Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Havonta több millióan választják az ingatlan. NAPFÉNYES, HANGULATOS TÉGLALAKÁS! ELADÓ A GALAMB UTCÁBAN egy 65nm-es,nagy teraszos (19nm),3. A lakást tágas terek jellemzik,vidám mediterrán szinek,melyek visszaköszönnek a padló és csempeburkolaton. A nappaliból kilépve a nagy méretű tetőterasz számtalan szabadidős tevékenységhez ad.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ingatlan a város központtól nem messze, csendes helyen fekszik. Felújítás alatt álló, jó készültségi szintű ház eladó ! Ezen az oldalon láthatja az összes hódmezővásárhelyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


Eladó ház hódmezővásárhely galamb utca

Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát! Többféle olcsó, használt galamb eladó. Mennyi a galamb ára használtan?


Balla Ingatlan - megbízható, korrekt ingatlaniroda, képzett ingatlanközvetítőkkel, Balla Ákos ingatlanszakértő vezetésével. Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! A ház jó elosztású, kellemes életteret nyújt lakóinak. A telek mérete további bővítésre ad lehetőséget. Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő található.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Rólunk - Agenda Ház Kft. Hódmezővásárhelyen belvároshoz közel, Tabánban eladó egy és fél szobás, összkomfortos ház nagy telekkel. A 3négyzetméteres telken, egy 107nm-es lakóház és a melléképületek találhatók.


Az utcáról belépve száraz kapu bejáró fogamajd három lépcsőfokon léphetünk a házba. A Startlakon 1db fényképes hódmezővásárhelyi eladó családi ház hirdetés vár. Remek ár - remek hely - sok lehetőség! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Eladó házat keresel Balatonfüreden?


Eladó ház hódmezővásárhely galamb utca

Kiváló lehetőség Surányban! Bővíthető a faház vagy egy teljesen új családi ház építhető. Duna közelségének köszönhetően. Csatorna,víz,villany bevezetve,gáz az utcában. Betonozott út mellett fekszik,kiváló közlekedéssel rendelkezik.


Belterületi besorolású. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: családi ház hódmezővásárhely , 49000Ft-tól.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: hódmezővásárhely. Tolna megye, Döbröközön eladó befejezetlen, kedvező elosztású családi ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések