2017. január 30., hétfő

Vízöntő hold idején

Elegünk van a mindennapok rutinjából, valami „MÁST” keresünk. Valami szokatlan és kimozdító élményt az életünkben. Aszcendens a horoszkópban csillagjegyek jellemzői divat egészségvédelem gyerek hangfelvételeink havi horoszkóp videók heti asztronaptár Hold - érdekességek Hold a horoszkópban holdfázisok Hold haladása a jegyekben holdnaptár híres emberek Jupiter a jegyekben karma Kertészkedj a Holddal! Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok.


Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Hold a Halak jegyében A Halak- Hold ideje álmodozó, rózsaszín köddel borított időszak, ilyenkor nem érdemes érzelmekkel kapcsolatos fontos döntéseket hozni. Könnye laza programokra vágyunk, csacsogásra, mely nem érinti a mélységeket. Levegőre, mozgástérre van szükségünk.


Kicsit lelassulunk, kedvünk van lustálkodni, saját kényelmes tempónk szerint haladni a dolgokban. Lendületben vagyunk, ötleteket gyártunk, új terveket kovácsolunk. Hamar kirobbanunk, vagy elhamarkodottan cselekszünk, kommunikálunk, vitákba bocsátkozunk. Kos Hold idején gyakoribbak a buta viták, az egymás bántása, a hirtelen odacsattanós beszólások.


Ha érze hogy kiadnád magadból a feszkót, akkor jó döntés, ha elmész futni, sétálni, közben hallgass zenét és ereszd ki a gőzt. Vízöntő fogyó Hold , Újhold! Magyarországról a megfelelő időszakban teljes terjedelmében látható a Pegazus csillagkép alatt. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


Növő hold idején a Föl Hold , Nap pontosan derékszöget zár be, amikor növekedésnek indul kb. Ekkor a Hold felénk eső oldalának felét látjuk, a holdkorong jobb oldalát. Gravitációs ereje még ekkor is ers, mivel még mindig közel áll a naphoz. Ha a hold éppen fogy, akkor minden, az adott szerv kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeresebb, mint növőben lévő hold idején.


Vízöntő hold idején

Ilyenkor nem az alkalmazás eseti formája - gyógyszer, masszázs, torna, vízterápia stb. Nap és a Hold együtt áll az égen. Enged hogy tudatod és tudatalattid összhangja elhozza számodra a sikert és a boldogulást!


Rendszeresen erősíts foglalkozz azzal, amit szeretsz, meditálj azokon az értékeken, melyeket beépíteni szeretnél az életedbe, beszélj arról, amit szeretsz és add is azt másoknak. De nincs minden veszve, mert a regenerálódásodat az OLIVE Bach-eszenciával meggyorsíthatod. A mai teliholdhoz kapcsolódóan hoztam Nektek segítő kérdéseket, megerősítéseket. Miben vagy egyedi és különleges?


Milyen példát mutatsz másoknak? Mennyire mered a saját utadat járni? Az idő nem a barátod most a Hold szerint. Gyorsabban szaladhat, amikor pont nem kellene.


Figyelj magadra, mert vízöntő Fogyóhold idején te magad lehetsz az, aki elfolyato elpazarlod idődet. Elindulni is nehezebben mehet. A kulcskeresgélés, szekrény előtt időzés napjai ezek, amikor szívesen viseled magadon a tavaszt. Az elvirágzás előtt röviddel, teljesen kinyílt állapotban gyűjtsük a virágokat. Tisztító kúrát, fogyó hold idején kezdjünk, tehát a teli hold utáni időszakban, akár egyből a következő napon.


Vízöntő hold idején

Ha csak napos böjtöt szeretnénk akkor nagyon jótékony ha az újhold napjára iktatjuk be. De növő hold idejére semmiképpen se tegyünk méregtelenítő kúrát. Ráadásul megeshet, hogy egy régi dolognak pont kerül a végére, ettől pedig még felszabadultabbá válhatsz.


Szóval, a Rózsaszín Hold hozhat nekünk jót is és rosszat is. Mindez attól, függ, hogyan állunk aznap a dolgainkhoz. Ha bőséget, új lehetőségeket, szerencsét szeretnél bevonzani, akkor Telihold idején (sőt előtte és utána 1-napon) legyél nagyon nyitott, légy kreatív, kezdeményező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések