2018. január 22., hétfő

Érintésmentes autómosó budapest

Gondolkodott már azon, hogy mitől félnek az emberek a járműmosók használatkor? Egy kefés autómosó használata kifejezetten kényelmes, hiszen a vásárló csak begördül a kocsijával, a rendszer lemossa az autót és utána folytathatja tovább a napját. Az általunk forgalmazott autómosó berendezéseket és a mosási technológiát Robotwash márkanév alatt értékesítjük. Magyarországon cégünk látja el az amerikai Cleaning System Inc. Custom foams and perfect shin!


Érintésmentes autómosó budapest

Győr legújabb és egyetlen érintésmentes autómosója. Már Budapesten is kipróbálható a forradalmi érintésmentes technológia, ami kefe nélkül mossa tisztára autóját. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova „telepíthetjük”, akár Cégének parkolójába is. NaturWash - Kézi autómosó, Budapest. Autómosók, autókozmetikák - budapest 1-13.


A Swisswax automosó a világ legjobb és legtermészetesebb. Minden önkiszolgáló autómosó , az érintésmentes autómosó berendezésen kívül, fel van szerelve homok porszívóval és néhány esetben kompresszorral, szőnyegmosó automatával vagy gumiabroncs fekeccsel. Az önkiszolgáló mosók gyártói, olyanok, mint a GreenStream.


Érintésmentes autómosó budapest

Kiemelkedően magas színvonalon! Autópolírozás Kárpittisztítás professzionális szinvonalon! A mosás többféle vegyszerrel, sok nagynyomású, számítógép vezérelte fúvókán keresztül történik. Telepített egy állásos önkiszolgáló autómosó berendezés, mikroszemcsés tisztítószerrel az érintésmentes (kefementes) autóápolásért, olaj vagy elektromos fűtéssel.


A SmartWash Plus modellek saját fordított ozmózisszűrős víztisztító berendezéssel vannak ellátva. Prémium érintésmentes autómosó berendezés az Autó Szélesnél. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként telepített márkaszervizébe prémium érintésmentes autómosó berendezést. A 3D érintésnélküli mosóberendezés egy Amerikai fejlesztésű termék. Sokéves sikere is bizonyítja, hogy nyerő konstrukció.


Az autómosók közül, leggyorsabb mosási idővel rendelkezik, egy programra vetítve. Szombathely, Zanati út 70. Kulcsmásolással, cipőjavítással foglalkozik?


Parador Kft A Sörmester, Budapest. Volkswagen- és Audi-modelljeivel, és kiváló szerviz-szolgáltatásaival mindig új mércét állít az autópiacon. Ez az állandó fejlődésre való törekvés vezérelte a vállalatot most is, amikor a megyében elsőként telepítették prémium érintésmentes autómosó berendezésüket. Kärcher Önkiszolgáló mosóberendezések a ragyogó eredményekért. A rendszer moduláris elemekre épül és akár nyolc mosóállomásra is bővíthető.


Számtalan egyéb autómosó kiegészítőt is megtalálhatunk a webáruházban, többek között autómosó kefét, mosó pisztolyt, habosítót, motor főkapcsolót, önkiszolgáló porszívót és érintésmentes autómosószert is! A választék hatalmas, ezért akkor jár a legjobban, ha saját szemével győződik meg róla webáruházunkban! Hacsak nem használsz már minden területen natúr és bio kozmetikumokat és tisztítószereket, akkor van egy rossz hírünk. SLS megtalálható a samponodban,a tusfürdődben, az autómosó folyadékban, a rovarirtókban, a mosogatószerben, a fogkrémedben és a kedvenc tisztítószeredben is. Ha megfelelően karbantartják az autómosó berendezéseit, akkor nincs érdemi különbség a kettő között.


Ha az autómosó üzemeltetője nem veszi komolyan az előírásokat, vagy a berendezés esetleg hibás, akkor a szennyes kefék, netán a nem megfelelően szűrt víz apró karcolásokat okozhat. A zárt parkolókban használható rendszert Debrecenben és Budapesten már több parkolóban is használják. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


A magyar vállalatok még mindig a digitalizáció küszöbén állnak, de sokan már elkezdték az új technológiákat alkalmazni. Hamarosan az automatizáció nem csak lehetőség lesz, hanem a piaci talpon maradás és versenyképesség alapvető eszköze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések