2018. január 22., hétfő

Online pénztárgép részletre

Legújabb online pénztárgép részletre akciónk: 0Ft kezdő részlettel havi kamatmentes részletre THM. Keresse az LA Pénztárgép Kft-t, és viszonteladó partnereinket. Amennyiben részletre szeretne online pénztárgépet vásárolni azt nálunk megteheti! Ft-al olcsóbban hazavihet egy pénztárgépet mintha most a teljes összeget kifizetné. A Prior Cash Kft-t a több mint 40.


Több neves gyártó magyarországi képviseletét látja el, mint például CASIO, FISCAT, HPRT. Saját online pénztárgép a legkisebb anyagi ráfordítással! Pénztárgépeink tartozékaikkal megvásárolhatóak akár kamatmentes részletre is. Amennyiben nem tud vagy nem szeretne egyösszegben beruházni cége új online pénztárgépére lehetőséget kínálunk a kamatmentes részletre történő vásárlásra is.


Minden vállalkozás beindítása sok költséggel jár. Ezért lehet különösen kedvező az online pénztárgép teljes árának egy összegben történő kifizetése helyett, részletekben fizetni a vételárat. A gyártószalagról lekerülő, vadonatúj online pénztárgépek értékesítése mellett pénztárgép szervizeléssel, javítással és a készülékekhez szükséges alkatrészek, valamint kiegészítő termékek széles körű forgalmazásával is foglalkozunk.


Ft -tól, az LA Pénztárgép Kft. Egyszerű és gyors ügyintézés mellett összesen több mint 50. Megbízható pénztárgépek nagy választékban. Pénztárgép szerviz, mérleg, pénztárgépszalag, vonalkód és számlázó rendszerek. Számukra kötelező a hordozható online pénztárgép.


Budapest, Hegedűs Gyula utca 94. Online Pénztárgépek Fiscat Pénztárgép. Az Euro-1Flexy online pénztárgép kiváló tulajdonságainak, méreteinek és megjelenésének köszönhetően a legjobb választás a piaci kínálatból. Kis- és közepes forgalmú, minden típusú üzletbe egyaránt jó választású online pénztárgép , pénzváltó funkcióval, ahol a napi nyugtakiadás nem haladja meg az 5db-ot.


A rendezvénybiztosítás bármilyen tematikájú eseményre jó választás! Miért érdemes vezetői tréningen részt venni? Szezonális időszakban van csak szüksége online pénztárgépre? Akciós ajánlatunkért hívja irodánkat!


CashCube Light Plus online pénztárgép fekete és fehér színben. Mi Önre szabjuk a részletfizetési feltételeinket, hogy induló válalkozásának minél kisebb terhet jelentsen az online pénztárgép vásárlás. Nem feltétlenül szükséges egyből nagy kiadásokkal számolni akkor, ha új pénztárgépre lenne szükség, hiszen az online pénztárgép részletre is megvásárolható, ami jelentős könnyítést jelenthet egyes vállalkozásoknak! A különböző üzleti tevékenységekkel kapcsolatban.


Online pénztárgép részletre

Az ember szeret olcsón vásárolni – akkor is, ha amúgy megvan arra a pénze, hogy többet is kiadjon annál, mint amibe valami belekerül. A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. Vásárolja meg online pénztárgépét részletre ! MINDEN általunk forgalmazott pénztárgépet megvásárolhat három havi kamatmentes részletre is. Az üzembehelyezéskor a gép bruttó árának egyharmadát és a telepítési díjat kell csak kifizetnie.


A fennmaradó összeget, pedig havonta két egyenlő részletben. NAV engedélyes Pénztárgépek, számítástecnikai termékek és ezekkel kapcsolatos termékek árusításával, szervizeléssel, karbantartással foglalkozunk. Hosszú távra szerete pénztárgépet vásárolni? Ne kockáztasson, válassza a CashCube light, mini online pénztárgépet, ami először kapott engedélyt az új rendeletnek megfelelően, ezáltal bátran vásárolhatják Taxisok, Műkörmösök, Autószerelők, tehát a teljes kiterjesztett kör. A(z) Pénztárgépszalag című videót aucash nevű felhasználó töltötte fel a(z) kreatív kategóriába.


Online pénztárgép részletre

Keressen bennünket, ha tanácsra van szüksége online pénztárgép vásárláshoz, vagy műszaki segítségnyújtásra van szüksége meglévő online kasszájával kapcsolatban. A szerződést megkötjük vásárláskor. Az online pénztárgépben működő SIM chipre, azaz mobil adatkapcsolatra vonatkozóan, a pénztárgép vásárlásakor szolgáltatási szerződés megkötése szükséges (kivéve, ha egyedi mentességgel rendelkezik a NAV kapcsolatra vonatkozóan).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések