2018. január 29., hétfő

Újhegyi gyógyszertár

Újhegyi gyógyszertár

Budapest, Sibrik Miklós út 30. Príma Gyógyszertár - Újhegy Bevásárlóudvar A Kulcs Patikák olyan független magyar gyógyszerész tulajdonú patikák, melyek a kor kihívásait felvállalva, folyamatosan megújulva kívánják szolgálni az egészségügyet és a betegek érdekeit. A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét.


Újhegyi gyógyszertár

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! Kőbánya kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! A gyógyszertár (köznapi elnevezéssel: patika) gyógyszerek és egyéb egészségügyi termékek kiskereskedelmével foglalkozó egészségügyi szolgáltató. A gyógyszertár az egészségügyi ellátó rendszer része, ahol a gyógyszereket és az alkalmazásukkal összefüggő információkat közvetlenül biztosítják a betegek részére.


See photo from visitors to Újhegyi Gyógyszertár. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Ne feledje: a feltüntett adatok tájékoztató jellegűek.


Az esetleges pontatlanságokért nem tudunk felelőséget vállalni. Indulás előtt mindig érdeklődjön a gyógyszertár telefonszámán! Légvonalban mért távolság, mely közúton lényegesen hosszabb lehet!


Mini Doktor - Sebfertőtlenítés, szájápolás, allergia. Salvus Gyógyszertár - Elérhetőség, NYITVA TARTÁS, a többi Gyógyszertár a környéken - tájékozódj ITT, mielőtt elindulsz! Megtekintés a térképen. Rendkívüli kedvezményeinkről, árváltozásainkról és új termékeinkről azonnal értesülhet.


NYERJEN őssejtlevételt születendő gyermeke számára a CORD BLOOD CENTER családi őssejtbank NYEREMÉNYJÁTÉKÁN kizárólag a Kulcs Patikák hálózatában! Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal! Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk. A feltüntetett információ a gyógyszertár működési engedély szerinti nyitvatartási ideje, előfordulhat, hogy nem várt esemény miatt a gyógyszertár ettől eltérően tart nyitva (bővebben ITT). Munkanapon és folyó évben rendeletben rögzített rendkívüli munkanapokon hétfőtől – péntekig: 8. Kiváló a közlekedési és a bevásárlási lehetőség, KÖKI Terminál csak pár percre található.


Buszok: 8 85E, 6 11 a 3-as Metró, Kőbánya-Kispest végállomás perc, az Örs Vezér téri 2-es Metró perc közlekedésre van. Fő gyalogos útvonala év után először, a TÉR_KÖZ pályázatnak köszönhetően újul meg, és válik valóban közösségi térré. Heléna Gyógyszertár (Soponya) Medbox Életerő Központ (Pécs) Ricinus Gyógyszertár Bt. Az ügyeletes patikák esetében az ügyeleti rend gyakori változása miatt célszerű a megadott telefonszámon ellenőrizni a gyógyszertár nyitva tartását, mielőtt valóban útnak indulna. Pannon Bentonit Ásványbányászati És.


A lakótelep tengelye az Újhegyi sétány: a központi sétálóutca, melynek mentén kisebb üzletek, edzőterem, kávézó, könyvtár, posta, gyógyszertár és orvosi rendelő is található. A Fressnapf Magyarország legnagyobb állateledel és állatfelszerelés áruháza. Jó a cicának, kutyának, kisállatnak és gazdájának.


Szivárvány Idősek Otthona. Széchenyi István Általános Iskola. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.


Újhegyi gyógyszertár

Rózsaliget Lakóparkban a Tavas utcában kiadó egy m2-es szobás 4. Gergely utca Újhegyi lakótelepi részén kívülről szigetelt, szép állapotú társasház első emeletén eladó egy nm-es, szobás, FELÚJÍTOTT, egyedi fűtésmérős, rövid időn belül költözhető lakás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések