2018. január 8., hétfő

Rák férfi rossz tulajdonságai

A Rák rossz tulajdonságai. Nagyon-nagyon érzékeny vagy. Könnyen meg tudsz bántódni, akár alapos okkal, akár minden ok nélkül.


Rák a Rákkal, azonos sajátosságaik alapján jól megérthetnék egymást. A Hold fázisai által befolyásolt Rák nő olykor bizonytalan, szinte botladozó járású, mint aki oltalmazásra szorul. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!


Rák férfi és Bak nő kapcsolata. A Hold befolyása alatt álló Rák csillagjegyben született férfi lelkiállapota sűrűn változó, a holdfázisoknak megfelelően különböző szakaszokon megy át. Egy új kapcsolat kihívásokkal és nehézségekkel jár, amint leteltek az első, rózsaszín közben eltöltött hónapok. Először is meg kell tanulni megbízni új parteredben, kialakítani egy közös életet, majd amikor kezditek jobban megismerni a másikat, előjönnek egymás rossz tulajdonságai és idegesítő szokásai. A halak férfi viszont nehezen bir nap lenni hiszen.


KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. A szerelemben érzelmes és gyengéd.


Mindent megtesz azért, akit szeret. Igyekszik harmóniát teremteni, megkisérli lecsendesíteni a hullámokat. Semmit sem tart elviselhetetlenebbnek, mint a szeretett lénnyel való veszekedést. Férfiak nélkül mit sem érne az élet, hiszen velük tökéletesen kerek a világ.


Az alábbi három csillagjegy igencsak vonzó a legtöbb nő számára, azonban, jobb ha óvatos vagy velük, mert amilyen jó velük az élet pont olyan nehéz is lehet néha. A RÁK FÉRFI szerelmi horoszkópja. A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák - férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad.


Ez a horoszkóp nagyon kemény, mert a csillagjegyek sötét oldalát mutatja be. Ez a nőknél például abban nyilvánulhat meg, hogy a végtelenségig kitartanak egy rossz kapcsolatban, mert azt hiszik, ezzel teszik a legjobbat a gyerekeiknek. A zodiákus csillagjegye négy ősi elem alá rendelhető. Mindegyik elemnek – tűz, föl levegő, víz – megvannak az egyéni tulajdonságai , melyek vonatkoznak az alá tartozó csillagjegyekre.


Ezek a jellemzők azonban nem csupán pozitívak lehetnek. A tűz jegy szülöttei gyakran. Tisztában kell lenniük az öntudat problematikájával.


Az Oroszlán fennhéjazó és önző, és állandóan a reflektorfényt keresi. Az Ikrek folyton csak lebeg. A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi.


Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. Rettentően makacs és hajlíthatatlan. Ha egyszer egy Bika-jegyű elhatározta magát, akkor ott minden megbeszélésnek vége, egyetlen érvet sem hallgat meg.


Természetesen ez nem mindig rossz tulajdonság, ugyanakkor nem ártana néha egy kicsit nyitottabbnak lennie az új ötletek és megoldások iránt. Túlérzékeny vagy, aminek megvan a pozitív oldala. Ugyanakkor az emberek kommunikáció közben néha úgy érezhetik, hogy veszélyes területen járnak, és nem tudhatják, mikor “robbansz” fel. Emiatt rengeteg érzelmi hullámzásod van egyetlen nap alatt, ami kissé megviseli a lelkivilágodat.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Ha a Rák üzleti téren tevékenykedik, óvatossága és gyanakvása csavaros eszű vállalkozóvá teheti, és habár nem végrehajtó típus, teljes egészében megtalálja a helyét olyan területen is, ahol képes átlátni a beosztottjai gondolatain.


Ez a megértő férfi mindent megoszt a feleségével: pénzét, terveit, sikereit. Azt akarja, hogy az részesüljön érdeklődéséből, művészi ízléséből és hobbijából. Szinte érthetetlen, hogy mind a Mérleg férfi , még a Mérleg nő nem lel nagy boldogságra házasságban, vagy párkapcsolatában.


Ha azonban férjét hÛtlenségen kapja, új partner után néz. A Bika jegy szülöttei között vannak olyanok, persze csak elvétve, akikben a jegy rossz tulajdonságai érvényesülnek túlnyomóan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések