2018. január 24., szerda

Facebook letiltott emberek

You must to continue. A „Beállítások” bal oldali oszlopában kattints a Tiltás pontra. A Felhasználók tiltása területen látod az általad letiltott embereket. Aki bennünket tiltott le az mindaddig így marad amíg az illető nem jut el a tiltás feloldásig.


Facebook letiltott emberek

Neki is ismerősnek kell jelölni azt akit korábban letiltott. Kattints a Beállítások pontra. Bal oldalon kattints a Tiltás elemre. Görgess le, és koppints az Emberek pontra.


Koppints a Letiltott személyek pontra. Letiltottam a barátnőm (merthogy kipróbáljuk, hogy mit látunk úgy, és mit nem), de olyannyira, hogy egyszerűen megszűnt számomra. Pages Public Figure Comedian Tiltott Sziget Videos Emberek akik. Please try again later.


How do I block or unblock someone from commenting on my Instagram photos and videos? A végtelen lehetőségek között ugyanakkor tucatnyi rés tárul fel, ahol a kíváncsi vagy rosszindulatú felhasználók adatokat lophatnak el másoktól, még akkor is, ha azt hisszük, jól. Ezek az emberek véleményem szerint semmi kirívót nem tettek, mégis előfordulhatott velük az, hogy nem tudtak belépni a fiókjukba. A levélíró is megkapta az ismerős-felismerő ellenőrzést, de mivel a közös ismerősökön túl számára is voltak ismeretlen emberek , elbukott az ellenőrzésen.


A rendszerbe való visszakerülést kérvényezni kell, és emberek döntenek róla, így a sok ezer kérvény elbírálása, a profilok visszaállítása hónapokig tarthat. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Ma hajnalba elkezdték visszakapni az emberek. Nem csináltam semmi olyat ami sérti a szabályzatot) És meddig lesz ez így, mikor adják vissza? Már hete tiltva vagyok.


Consulta qué acciones realizaron las personas que la administran y publican contenido. Honnan tudom, hogy letiltott az egyik ismerősöm facebookon a chetről? Mitől van az, hogy facebookon ismerősöm (barátnőm) letiltott , majd a tiltást levette, de nem lettünk újra ismerősök, mégis a chatlistában szerepel néha? A legutóbbi esetről a Nacionalista Blokk facebook oldal számolt be. Workplace webhelyeit, alkalmazásait és a jelen Adatvédelmi szabályzatra.


Gondolkodó, öntudatra ébredő emberek. A sikeres boldog élet feltétele: az ember és az élet működésének. Nem szabad ugyanis gyűlölködni többek között emberek ellen, azok “nemi orientációja” alapján. Ezt a gonosztettet azzal valósítottam meg, hogy feltettem oldalam profiljára egy hivatkozást egy cikkemre. Mint látható cikkemből, abban egy szál gyűlölködés sincs.


Csak egy mondat: „A halálkultusz lélekkufár sakálai terelik az emberkísérleti laboratóriumba a népeket, a mai nácik, a liberálisok új fajelméletet hirdettek, az LMBTQ, a gender, a homoszexualitás egyvelegéből egy új darwinizmus bontakozik ki, az aberráció, a szellemi sötétség végtelen megnyilvánulási formái lassan felhőként fedik el a normalitás egét. Az olvasóktól úgy tudjuk: a letiltott emberek által regisztrált új fiókokat sok esetben azonnal letiltják. Eléggé széleskörű jelenségről van szó, már egy több száz fős olyan magyar csoport is alakult, amiben a letiltottak cserélnek egymással információkat frissen készített profiljaikon keresztül. Ugyanitt a fiók visszakérésére és felülvizsgálatra is lehetőséget adnak. Sokszor mondják, hogy az emberek alapvetően szeretik a változásokat – egészen addig, amíg őket nem érintik.


De van ennél kifinomultabb fegyvere is a globalizáció zászlóshajójának, amivel a hátországunkat veszi célba Zuckenberg kapitány!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések