2016. január 20., szerda

A világ legszebb kisbabája

A világ legszebb kisbabája

Az internet teljesen megőrült, hiszen a gyerek nem mindennapi szépség. Nagyon hamar ráragadt a becenév: „ a világ legszebb kislánya”! Ha megnézed a képeit, azonnal megérte miért vannak érte annyira odáig, az éves Jare tényleg olyan, akár egy élő játék baba. De ezt a négy órát sose fogod elfelejteni!


Minden gyerek aranyos és minden baba a világ legszebb kisbabája , és ez így van rendjén. A Little Miss Hungary győztesei azonban hivatalosan is Magyarország legszebb gyermekeinek nevezhetik magukat. Anita reggel arról rostált , milyen felemelő pillanatok tanúi lehettünk tegnap az Isten hozott! Anya lett a világ egyik legszebb és legdögösebb nője.


Az anyaság azonban nem tartja vissza a bájai mutogatásától. Az egész világ lázban égett, hogy Katalin hercegné harmadik babája vajon mikor születik meg, és végre eljött a nagy pillanat: a palota most jelentette be, hogy Vilmos herceg gyönyörű felesége világra hozta harmadik gyermeküket - egy egészséges kisfiúnak adott életet. Tóth Gabi, le sem tagadhatja, mennyire boldog, mióta áldott állapotban van. Mint azt a Blikk is megírta, az énekesnő nem sokkal eljegyzése után, április végén jelentette be, hogy Krausz Gáborral szülők lesznek. Nemrég pedig az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt.


A világ legszebb kisbabája

Minderről persze a világ legszebb mellű nőjeként számon tartott Emily Ratajskowski is hallott, aki a bejegyzés tanúsága szerint éppen ezért bővíttette családját - azzal a különbséggel, hogy nem kisbaba, hanem egy kiskutya érkezett hozzá és férjéhez, Sebastian Bear-McClardhoz. Anyukája szintén modell volt, így mondhatni, hogy a szakma a DNS-ébe van kódolva. A Forbes magazin híres fotósokkal és Instagrammerekkel együtt kiválasztotta a világ legszebb tengerpartját. Van olyan turista, aki szerint Párizsnál is szebb a magyar főváros.


Mindig is álmodozott róla, hogy egyszer majd kisbabája lesz, és annak ellenére, hogy párjával nem tervezték meg pontosan, hogy ez mikor jön el, nagyon örülnek a csöppség érkezésének. New York Művész Páholy ismét egy születésnapi ünnepléssel, egy nagyszabású, tudományos-művészeti programmal készül. A Világ Legszebb Kávéházában hazánk egyik legismertebb, legsokoldalúbb gondolkodóját, a művészetek elkötelezett hívét, az orvos-genetikus dr. Nemzeti Hauszmann Program.


Az elmúlt több mint hatvan évben a budai Vár kiszakadt a város szövetéből, egyfajta díszletté vált. A faszért kell helytelen címeket ani ilyen szarnak. További ötletek a következővel kapcsolatban: Szemek, Arc és Portrék. Emlegetik továbbá a szintén kislány korában felfedezett, ma már Palvin Barbarára rettenetesen hasonlító Thylane Blondeau utódjaként is. A vízesés-rendszer 2zuhatagból áll az Iguazu-folyó partján.


Közülük a leglátványosabb az U-alakú Ördögtorok-vízesés, mely m magas, 1m széles és 7m hosszú. Varázslat a világ körül. Iriss és Abyss, a világ legszebb cicaikrei. Ezekkel a fülekkel pont olyan, mintha szarvai lennének.


A világ legmorcosabb kisbabája. Mintha egy régi térkép lenne a tekintete! Cobyra biztosan emlékszel, igaz? Hát hogyan is lehetne ezeket a szemeket elfelejteni? Hihetetlen, de ő tényleg egy kismacska.


Nem csoda, hogy Norvégiában ekkora bundát növesztettek! Nemrég született kisbabája a barátnődnek és állandóan kimerült? Lehet mégsem örülne túlzottan, ha még a pólóján is hirdetnie kellene, hogy a karácsonyi kimerültség nála idén duplán játszik.


Legyen akár popénekes, világhírű tenorista, színész vagy angol trónörökös, minden sztártól elvárjuk, hogy tökéletesen nézzen ki. Kedvenceink tudják is ezt jól, éppen ezért keményen megdolgoznak a domborodó izmokért és sportos alakért – legnagyobb örömünkre. Mujica feleségét, Lucia Topolansky szenátort is megkérdezték az árvák befogadásának ügyében aki elmondta, hogy ezzel is szeretnék “motiválni a világ összes országát, hogy vállaljanak felelősséget a katasztrófában”, ami Szíriát sújtja. Itt a világ legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük?


Haris Márton  Share on Tumblr. Szőkék, barnák, feketék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések