2016. január 20., szerda

Apple szervíz

Apple szervíz

A kérést jelenleg nem tudjuk teljesíteni. Próbálkozz újra néhány perc múlva. ISMERJÜK EGYMÁST MÁR TÖBB MINT ÉVE. MI MOST MEGÚJULTUNK, DE A KAPCSOLATUNK A RÉGI MARAD. Immár több mint éve vagyunk jelen az Árkád bevásárlóközpontban.


Apple szerviz és szaküzlet. Mi nem csak egy szerviz vagyunk. Ezen felül szívesen vállaljuk kijelzők, hátlapok és akkumulátorok azonnali cseréjét. Nem várt módon segített egy autista fiún a watchOS 6. Gyors határidővel, garanciával és pénztárcabarát árakkal.


Hivatalos függetlenítő partnerek vagyunk. Nálunk a bevizsgálás és az árajánlat mindig ingyenes! A javítások zöme 1-órán belül kész! Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Eredeti alkatrészekkel, precízen dolgozunk.


Budapest belvárosában az 5. Telefon szerviz , mobil javítás. Törött kijelző cseréje. Samsung kijelző csere, Sony kijelző csere, Lg.


A feltüntetett idő egy általános ajánlás, ami alatt tapasztalataink alapján az ilyen jellegű javítást el tudjuk végezni. Ezt a javítási időt az esetek közel -ban tartani is tudjuk. G-s piac legnagyobb részét a cupertinói vállalat fedheti el. Szeptemberben érkezhetnek a legújabb MacBook Prók, új méretben!


Felelősségteljes hozzáállással, színvonalas kiszolgálással és környezettel, alacsony árakkal várjuk legyen szó szervizelesrol, kiegészítőről, vagy akár egy kérdésről legyen szó. Céges ügyfelek és csoportok számára egyedi előfizetés alapján egy évre vállaljuk a szerviz szolgáltatást, illetve garancia a legrövidebb idő alatti hibaelhárításra. Igény esetén garantált élményautózással. Szerviz esetén az általános garancia ideje hónap, mely a beépített alkatrészre, vagy az elvégzett javításra vonatkozik (ezek alól kivételt jelentenek a már korábban ázott, nem szakszerűen javított készülékek, melyet a készülék átadásakor jelzünk is ügyfelünknek). A legtöbb szerviz több napos, vagy akár több hetes időtartam alatt vállalja a javításokat.


Hozd be hozzánk sérült vagy elhasznált készülékedet, ahol profi csapatunk az esetek többségében azonnal, mindig jó minőségű alkatrészeket használva megjavítja neke év. Az ingyenes támogatás igénybevételéhez készítse elő a készüléke szériaszámát. Kijelző csere - gyári 14.


Ft : Akkumulátor csere - gyári: 7. Ft: Touch IC csere: 19. A nevesebb gyártók készülékeit kivétel nélkül forgalmazzuk és javítjuk is. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Mazak Szerviz és Alkatrész. A Mac számítógépekre, iPadekre és iPodokra nemzetközi jótállás érvényes.


Javítások már perc alatt. Ismerősnek tűnik, pedig teljesen forradalmi. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Explit Webshop és szervíz. Vienna, AT weeks ago.


Apple szervíz

Film Marketing Manager. Elsbethen, Salzburg, Österreich weeks ago.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések