2016. január 27., szerda

Mese óvodásoknak

Mese óvodásoknak

A legnagyobb magyar gyerekoldal! Játékok, mesék, versek, dalok, családi programok óvodásoknak és iskolásoknak. Dehogynem - mondta a villám. De kinek hinnéd el, hogy nem történhet veled semmi baj, ha nem saját magadnak? Ha beleesel az óceánba, akkor eggyé olvadsz a testvéreiddel, és hatalmasabb leszel a leghatalmasabb viharnál is, a leghangosabb villámnál is.


Most egy-egy mese található mindhárom SIÓ literes gyümölcslé dobozán! Most is a mese hallatán aprócska, hegyes füleit hegyezni kezdte, és lekuporodott a lány mellé, aki mesélni kezdett. Olyan szépen beszélt, hogy hangja a többi tündért is odavonzotta.


Egy kis idő elteltével megtelt a virágos rét rengeteg tündérrel. Volt ott fiatal, öreg vegyesen. Mindegyik a lányt hallgatta. Bányászotthonban mosást, főzést, takarítást vállal mostoha körülmények közé került királylány.


Elvesztettem egyik üvegcipellőmet, aki megtalálta, juttassa vissza, és cserébe a felesége leszek. Rövid mese az Okosjáték tollából: Esti mese tőlünk Nektek, fogadjátok szeretettel! Egyszer volt, hol nem volt egy játékgyártó öregember. Ez az öregember gyönyörű játékokat készített. Nagyon sokat dolgozott vele.


Egy játék több nap alatt készült el, szeretettel készítette. Csizmát húz az iciri-piciri kis macska, hová lett az iciri-piciri barmocska? Itt van az ősz, itt van újra. Szeptember első heteiben az óvónő számára legfontosabb az új gyerekek beszoktatása, az érzelmi biztonság megteremtése, családlátogatás.


Mese óvodásoknak

Sági Anita vagyok és szeretnék neked segíteni abban, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő örömteli legyen a számodra! Kérd a hetes játéktipp sorozatot és gyűjtsétek a közös élményeket minden nap! Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire fontos a gyermekek életében a mese. Számos kutatás bebizonyította, hogy azok a gyermekek akiknek otthon rendszeresen olvastak, mondtak a szülők mesét könnyebben ment az olvasás, a szövegértés, a problémamegoldás, a kreatív alkotás, a tanulás.


Köszönöm a gyorsaságot! A könyvek gyönyörűek,és a történetek is szuperek! Nagyszerű, hogy a mindennapi élethez közeliek, nem elrugaszkodottak. Egyik könyvet holnaptól tesztelik is a csemeték.


Mese óvodásoknak

A többit pedig a Jézuska fogja hozni! Mese , mese , mátka, pillangós madárka. Kapsz tejet, vajat, Holnapra is marad! Megy a hajó a Dunán, lemaradt a kapitány. Kiabál, trombitál, de a hajó meg nem áll!


Van egy ablak, melyen át. Varázsablak a neve, tudja, kinek van. Megtartották a lakodalmat. Incidától Boncidáig ért a vége.


Ez a király olyan hatalmas volt, hogy ha eltüsszentette magát, az egész ország népének rá kellett mondani: adj' isten egészségére! Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Az öreg párt, aki csak ismerte, mindenki kedvelte a faluban.


Terus néni és Imre bácsi szelíd békességben, csendes harmóniában éldegélt kicsi házukban, melynek utcafrontján nyaranta tarka virágok sokasága díszlett, a hátsó kertben pedig számos, különleges gyümölcsöt érlelő fát ápoltak, neveltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések