2016. január 12., kedd

Photoshop vonal rajzolása

Photoshop vonal rajzolása

A Photoshop programban a Gumiszalag nevű beállítással előzetesen megjeleníthetők a rajzolt görbeszegmensek. Jelölje ki a Vonal eszközt, majd jelölje be a „kezdet” jelölőnégyzetet, ha a vonal elejéhez, vagy a „vég” jelölőnégyzetet, ha a vonal végéhez nyílhegyet szeretne adni. Ha a vonal mindkét végét nyílheggyel szeretné ellátni, mindkét jelölőnégyzetet bejelölheti. Ezután a bitmap grafika rövid. Helyezze a mutatót oda, ahol a vonalnak kezdődnie kell, és húzza a vonal kívánt végpontjáig.


Kattintson oda, ahol a vonal kezdőpontját el szeretné helyezni. A párbeszédpanelen határozza meg a vonal hosszúságát és a szögét. Ha a vonalat az aktuális kitöltési színnel szeretné kitölteni, válassza a Vonal kitöltése. Ha tökéletesen vízszintes vagy függőleges vonalat szeretne rajzolni, húzza a kurzort miközben lenyomva tartja a Shift billentyűt, és a Photoshop elintézi a többit.


Nagyon tetszett a videó de ezeket a trükköket már használom. Abba nem látok tisztán, hogy milyen formátumba mentsem el a munkát, ha pl. A cikkből megtudhatja, hogyan használhat az Adobe Photoshopban rácsokat és segédvonalakat a képek és elemek pontos elhelyezéséhez és igazításához. Az intelligens segédvonalak, melyek mindig automatikusan megjelennek, amikor szükség lehet rájuk, megkönnyítik az alakzatok, szeletek és kijelölések egymáshoz igazítását.


Photoshop vonal rajzolása

A kérdésem nem ehhez a témához kapcsolodik de remélem, hogy kapok vászt. CS6-ban amikor készítek egy új layert és azt kijelolve rajzolok egy négyzetet rectangle tool-al akkor a layer neve átváltozik rectangle-re és azután nem tudom szinezni a negyzet, vagyis amikor színezem akkor az egész háttér átvált olyan színre. A Belül, Középen vagy Kívül választógomb bejelölésével adja meg a körvonalazásnak a kijelöléshez képest elfoglalt helyét.


Szükség szerint adja meg a további beállításokat, majd kattintson az OK gombra. A Photoshop a körvonalazást a megadott szín- és körvonalazási beállítások alapján hajtja végre. I record using Camstudios and edit using Adobe Premiere CSor After Effects CS6. No credit card required.


Browse our best deals and save! Get started for as low as $9. Licensing plans are now available. D models for added flexibility. Amikor minden vonalat és összekötőt elhelyezett, nyomja le az Esc billentyűt.


Ezért érdemes tovább folytatni a kedvenc eszköz felfedezését. Ennek megkönnyítése érdekében ebben az oktatóanyagban a Photoshop legjobb dolgait vizsgáljuk meg. Tippek, amelyek javíthatják a munkafolyamatot, megkönnyítik a munkát és az életet, időt takaríthatnak meg és segítenek a lehető legjobb webhelyek megtervezésében. Sorozatunk harmadik részében konkrét eszközökhöz kapcsolódó Photoshop (CS6) gyorsbillentyűket (shortcuts) mutatunk be. Alakzat eszközökkel kapcsolatos gyorsbillentyűk.


Hogyan tudok egyenes vonalat húzni a Vonal eszközzel? A vonal húzása közben tartsuk lenyomva a Shift billentyűt. Az idei év utolsó videójában egy hosszabb elmélkedést hallhattok a grafikai tervezés négy alapelvéről. Először egy OpenOffice dokumentumot készítünk, majd megnézzük Photoshop -ban hogyan érvényesíthetőek az angolul ironikusan CRAP rövidítést viselő szabályok. A másik dolog, hogy senkinek nem foghatod a kezét, és rajzolhatod meg helyette.


Van egy nagyon jó tippem, mindenkinek szoktam ajánlani, hogy pötyögje már be a keresőjébe a “ Photoshop Pen tool” kifejezést, és nézze meg a videókon, hogyan használják. Ezenkívül csak a Ctrl és az Alt billentyűkre van szükség. Imagine what you can create with Photoshop apps across desktop, mobile, and tablet.


Photoshop vonal rajzolása

Start a project in one location and finish in another with ease.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések