2016. január 14., csütörtök

Legjobb pizza pécs

Legjobb pizza pécs

A legjobb pizza - Pécs , Magyarország. Menjünk “az olaszba” – csak így, ilyen egyszerűen hívják a visszajáró vendégek a Ciao-t egymás között. SZállítási területek: Pécs , Hird ( Pécs ), Keszü, Kővágószőlős, Kozármisleny, Nagykozár, Pellérd.


NetPincér Ételrendelés még kényelmesebben. Pécsen a Barbakán alatt a Várfalban vagyunk. Online rendelési és fizetési funkcióval.


Térjen be hozzánk, vagy rendeljen online, házhozszállítással! Frissensültek, levesek és italok is rendelhetők. Pécsett most már szerencsére egyre több kebabos nyílik, így kedvünkre válogathatunk, ha megéhezünk rá. Ráadásul valamennyi cég a házhoz szállítást is vállalja.


Legjobb pizza pécs

Pécs kebab kínálatát, majd véleményezünk, és kiválasztjuk a legfinomabbat! Melyik a legjobb pizzéria Pécsen? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Doner Restaurant in Pécs , Baranya megye Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Régen eléggé lepukkant volt,gondolom ez is volt a cél,de mára már modern és jó hangulatú hely. Hát eddig ez nem így nézett ki: mikor megérkezett nem látszott ki a duplahús a burgerből. A vendéglátóhelyek listáját szűrheted például a konyhák típusa szerint. A DiningCity igyekszik azokat az éttermeket bemutatni, amelyek valóban jó szívvel ajánlhatóak.


Pizza Focaccia Calzone 01. Munkatársaink a weboldalon található vendéglátóhelyekre személyesen is ellátogatnak, hogy meggyőződjenek az adott konyha minőségéről, a felszolgálás színvonaláról és az étterem hozzáállásáról. A legfinomabb gyros, pizza és hamburger a városban.


Lájkolj, nézz ránk és spórolj! Pécs legjobb pizzaajánlatai egy oldalon! Nem hiszem, hogy meg tudnék enni nyolcat. Waited 30mins for pizza and coca.


Best Cafés in Pecs , Baranya County: Find TripAdvisor traveler reviews of Pecs Cafés and search by price, location, and more. Megújult környezetbarát pizzadobozok! Minden nap kiváló,friss alapanyagokból készítjük el széles.


Lezser Bár - Pécs , Király Utca - Széchenyi Tér Sarok - Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. DaweOne Official 39903. Az otthon készült pizza nemcsak finomabb, de közös programnak is jó a gyerekekkel. Pinczehelyi András Pécs egyik, ha nem a legjobb pizzáját készíti otthonában, eddig csak saját családjának.


A workshopon azonban Nektek is megmutatja mi a titka az igazi pizzának! Az Iparos Kisvendéglő Pécs belvárosában található, a Zsolnay szobor közelében. Két dohányzó és egy nemdohányzó teremmel, nyáron hangulatos sörkerttel várjuk Önt és Kedves Családját. Foglalni minimum órával előre lehet, órán belüli foglalás igénye esetén kérjük, egyeztessen a honlapon található elérhetőségek egyikén. Pécs első vegán, ráadásul nyersvegán étterme.


Ezen kívül egészséges turmixokat és desszerteket is fogyaszthatunk náluk. Pécs mellett nyaraltunk és első nap, amikor odaérkeztünk, már nagyon éhesek voltunk. Nem találtunk éttermet a közelben, csak ez volt nyitva. Meglepődtünk milyen rendezett, ötletes és a kutyáinkat is vízzel fogadták, külön ülhettünk olyan helyen, ahol nem zavartunk más vendégeket.


Ezt a Kedves Vásárló abbn az esetben tudja érvényesíteni, ha megvannak a kuponok és a vásárlást igazoló blokkok is. A kuponok hónapig válthatóak be az ajándék pizzára. Nyitva a hét minden napján! Az üzlet további repertoárjába tartozik a döner boksz (hús, zöldségek, rizs vagy sült krumpli, szósz), dürüm ( olyan mint egy kebap csak tortillában fel van tekerve), kebap tál, pizza és baklava ( török sütemény, ami nagyon édes). A cég szállít házhoz is minden nap reggel 10-től este 10-ig, Pécs területén ingyenesen.


Aranykacsa Étterem - Pécs. A színvonalas vendéglátás egyik patináns pécsi ékköve kíváló minőségű, egészséges ételekkel és finom italokkal, koktélokkal várja kedves vendégeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések