2016. január 14., csütörtök

Gyógypedikűr fót

Gyógypedikűr fót

Várom kedves vendégeimet Fóton az Aranyolló szépségszalonban. A láb rendszeres otthoni ápolást igényel. Lépjen velem kapcsolatba, szeretettel várom!


Az otthoni lábápolás egy idő után már nem elegendő, szükség van egy szakemberre, azaz a pedikűrösre. A láb viszi a fejünket is, ezért nem mindegy, milyen lábunk egészségi állapota! Az ár a láb, illetve kéz állapotától függően változhat. CND Shellac című tanfolyamot! Gyógypedikűr című továbbképzést!


A láb harmóniájának megbomlása ortopédiai elváltozáshoz vezet, amely előidézi a tyúkszemet, benőtt körmöt, kalapácsujjat és egyéb más elváltozásokat. Szeretnénk jelezni, hogy a fenti árak nettó árak, azaz nem tartalmazzák az áfát. Ezen kívül fenntartjuk az árváltoztatás jogát, ezért az időpont egyeztetésekor mindig érdemes pontosítani a különféle pedikűrös szolgáltatások. Az alább felsorolt árak és szolgáltatások az Áfa értékét tartalmazzák, ezen kívül többletköltséget nem számítok fel. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Gyógypedikűr fót

Ft-tól Tyúkszem eltávolítás - 2. Körömbenövés, gyulladás - 4. Megújult a Fóti Szolárium oldala és hát újult erővel is várunk titeket barátságos környezetbe. A gyógypedikűr inkább a láb betegségeinek kezelésére és fájdalommentesítésére javallott. Ebbe a kategóriába tartozik például a bőrkeményedés eltávolítása, a bőr repedezéseinek kezelése, tyúkszem eltávolítása, benőtt köröm kezelése is.


Szép,ápolt,igényes lábakat szeretnél? A pedikűr után nincs még vége a kényeztetésnek. Bőrkeményedés leszedése,megvastagodott köröm vékonyítása,tyúkszem és benőtt köröm kivétele,gombás köröm szakszerű kezelése. Cukorbetegek és vérzékenyek szike nélküli kezelése! Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél lakkal (zselé lakk) kifestem.


Gyógypedikűr fót

Képzésre garanciát vállalunk! Budapest Berzenczey utca 5-7. Ft Kezelés kézen: megbeszélés szerint Reflex zóna masszázsperc - 6. Ft-ért - Pandora Szépségszalon - Egészség. További Gödölö városi egészség és szépség üzletek tematikájú vállalkozások. Mindez természetes kezelésekkel.


Hagyd a kéz és lábápolás gondját a profikra, vásárolj kuponokat és kérj időpontot még ma! Lábápoló tanfolyam (pedikűr tanfolyam) témája: A lábon fellelhető kozmetikai hibák, betegségek felismerése, kezelése. Például: bőrkeményedések.


A képzés felkészíti a tanfolyam hallgatóit a szociális funkciók ellátására és szükség szerint formálja a. Nonstop Ergoline Fót Moricz Zsigmond utca Vita Longa Futura Kft. Ezeket a bőrkeményedéseket hagyományos kézi pedikűrszerszámokkal vagy spray system technikával működő pedikűr géppel vagy azok kombinált használatával megfelelő. Azon a feltevésen alapul, hogy a testen lévő ún.


Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Az ajánlatról: Nagy gondot fordítasz a megjelenésedre?


Ha nemcsak kezedet, hanem lábadat is rendszeresen ápolo most már oda kell tenned maga hiszen közeledik a szandálszezon, ahol bizony kivillannak a lábujjak körmei, és ápoltnak kell lenniük a sarkaknak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések