2017. február 2., csütörtök

Adj még egy esélyt idézetek

Te sokkal jobbat érdemelsz! Ez a cselekmény pedig az, hogy Adorján, a sebész elhagyta a feleségét, Évát, és a nyolcéves gyermekét, Tomit. Adj egy esélyt, csak egyet, egyet még, a boldogságra, a szerelemre, kérlek, adj egy esélyt! Tamásné Szemerédi 3views.


Csak egy esélyt kérek „Ne hagyj sokáig szenvedni kérlek, Hisz úgyis tudod jól, nagyon szeretlek Ha rád gondolok, színesbe látom az eget Képzeletbe megjárom a fellegeket. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna, ha, örüljünk annak, ami jönni fog.


Ne hallgass a rágalmakra és minden rossz szóra úgy, hogy magad nem ismered az adott személyt. Adj neki egy esélyt és ismerd meg közelebbről és utána alkoss véleményt. Nagyon sokan fognak még megbántani tége felidegesíteni, pletykálni fognak rólad.


De ha te magad is ezt teszed mással, cseppet sem vagy jobb ember. Lehet, hogy valamelyikőtök elkövetett egy nagyobb hibát, de mielőtt azonnal kilépnél a kapcsolatból, gondold végig a lehetőségeket. Ha úgy érze hogy tudtok majd tanulni a dologból, és biztos vagy abban, hogy többet nem fordul elő, akkor adj még egy esélyt kettőtöknek.


Az utolsó,édes pillantás,mit rám vetettél, gyönyörű két szememivel egyszer,utoljára szemembe néztél. Megreped a burok, amiben éltél, és kapsz még egy esélyt. Bárhová megyek,és bárhol is járok, mindenhol egy emléket találok. Egy esélyt egy más, egy igazabb, jobb életre.


Adj még egy esélyt idézetek

Kapsz egy lehetőséget, hogy megértsd a világot, az embereket, az élet lényegét, hogy élni kezdj, és abbahagyd a fejedben lejátszott sakk játszmát. Egy latinos külsejű fickó leszólít egy csinos nőt az utcán: − Asszonyom, bemutathatom önnek a spanyolos szexet? Soha nem léptem még félre. Megtörténik a dolog, de a nő semmi különöset nem talál benne. Egy karikás szemű férfi lép be a rendelőbe, és elkezd panaszkodni: - Doktor úr, segítsen rajtam!


Amikor lefeküdnék aludni, valamelyik mindig rázendít, aztán az egész falka ott ugat az ablakom alatt egész éjszaka. A legszebb szerelmes idézetek ;. Magyar szerelmes dalok. Olyan környéken lakom, ahol egy csomó kutya lakik. Popper Péter- Széles Iza: Végtelen című dala HALLGASD meg a dalt. Mennyi elhullt virág, s elbújt szilánk, a szívnek egy régen ejtett seb épp úgy fáj.


Adj még egy esélyt idézetek

Az orvos kivesz a szekrényből egy fiolát. Rengeteg az olyan életbevágóan fontos kérdés, amit őszintén meg kell válaszolni ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az egymásra találás nekem kicsit gyors volt ugyan, és az is jobban tetszett volna, ha spoiler, de összességében egy aranyos, olvasmányos történet, még csak sablonosnak sem mondanám. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben a helyedet érzed.


Minden egyes nap esély arra, hogy életünket jobb irányba fordítsuk. Teremtsd meg az ideális feltételeket a cselekvéshez és nem csak a sikerre lesz nagyobb esélye. Ne adj esélyt a depressziónak, legyen élet a balkonodon télen! Köszönöm, ha nyomsz egy lájkot, ha tetszett az írás és szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket.


Végtelen dalszöveg Kiemelten ajánlunkRegisztrálj INGYEN és nyerj értékes nyereményeket! Még jó, hogy a sors közbeszól, na meg Mollyt sem olyan fából faragták, aki könnyen feladja a küzdelmet. Egyáltalán, szeretsz élni? Az alábbi idézetek segíthetnek a válaszokban, és feltöltik a lelked.


Bátran oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések