2017. február 20., hétfő

Oroszlánkirály zordon

Unsubscribe from Ati92? Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének első hónapjai.


A harmadik legnagyobb bevételt hozó animációs film (az első a kézzel rajzolt rajzfilmek kategóriájában) mind az Egyesült Államokban, mind világviszonylatban. A lelkiismeret-fordulástól gyötört, kétségbeesett kisoroszlán elbujdosik, eltéved a sivatagban, és csak a mókás csavargó-párosnak, Pumbának és Timonnak köszönheti az életét. Ezekre a cookie-kra a webhely alapfunkcióinak biztosításához van szükség, ezért mindig engedélyezve vannak. Szerepelnek közöttük olyan cookie-k, amelyek lehetővé teszik, hogy a rendszer megjegyezzen tége amikor egy munkameneten belül a webhelyet böngésze illetve kérésedre a munkamenetek közötti megjegyzésedet szolgálók is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül, ami képes weboldalak megjelenítésére és internetezésre.


Az oroszlánkirály filmek magyar szinkronnal teljes ingyen. Eddig alkalommal nézték meg. A film az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik.


Oroszlánkirály zordon

Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A főcímzene a kedvenceim közé tartozik sok más betétdallal együtt. Szerintem alig akad olyan ember akinek ne tetszene ez a remekmű.


Az első része sokkal jobb volt! Engem nem érdekel ki mit gondol, de én megsajnáltam őt, amikor megtámadták a hiénák. Simba rémálmában, majd Kovunál a vízben kép formájában jelenik meg. Kovu próbálja megvédeni Simbát, de őt az egyik gonosz falka tagja leüti.


Oroszlánkirály zordon

Simba megmenekül Zira seregétől, Zira aláaknáztat Nukával egy földtorlaszt, ami feléjük tereli a folyó vizét. Egy gaztettnek köszönhetően Mufasa meghal, és a kis Szimbát száműzik. A kis oroszlán világgá megy, útja során sok vicces barátot szerez, és amint megerősödik, tervbe veszi, hogy visszatér, és bosszút áll apja gyilkosán, és ő lesz az.


Mindenki ismeri a kis Simba izgalmas, néha szomorú, de mégis dicsőséges történetét. Még több infót az hivatalos honlapján találsz. Zordon egyből átveszi a hatalmat.


Az állatok fenséges királyának, Mufasának megszületik első fiúgyermeke, a kis oroszlán, Szimba. A film amellett, hogy két Oscar-díjat is elnyert, minden idők 3. Világgá megy, és útja során két jó barátra lel, Timon ra és Pumbá ra, akik közt felnő és elhatározza, hogy visszamegy a hazájába és elfoglalja az őt megillető trónt. Ha valamelyik cikkből kerültél ide, arra kérünk, lépj vissza, és pontosítsd benne a hivatkozást , hogy ne erre az egyértelműsítő lapra, hanem közvetlenül a kívánt. A trailert látva már tudjuk, hogy milyen képi világra kell számítani, és alig várjuk, hogy két órán át letaglózzon a látvány, annak ellenére, hogy a történetet és minden szereplőjét ismerjük.


Egy árulást követően a fiatal Simba messze az otthonától találja magát, de új barátainak segítségével talán lehet még lehetősége arra, hogy visszatérve otthonába átvegye jogos. Legnépszerűbb cikkek a Szereplők kategóriában. Kateg CB3ria:Szerepl C91k?


Oroszlánkirály zordon

A történet szerint Simba akkor kerül a helyére, amikor végre rájön, kihez tartozik. AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Apja azonban már nem tud kitérni a csorda elől, és Musafát halálra tapossák. A két fiatal lassan megkedvelik egymást és idővel egymásba szeretnek.


Oroszlánkirály teljes mese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések